Roki Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Poszukuję programu do projektowania płyt CD, lub rozmiarów takiej płytki, żeby sobie do gimpa wkleić czy coś :) Mam zamiar to potem wydrukować na naklejce w kształcie płyty, no i nakleić na płytę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 nero ma specjalną opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Weź linijke, przerób cm na cale, a potem znając DPI drukarki sobie rozmiar w pixelach znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A jeżeli nie znam DPI drukarki? Da się przygotować to jakoś uniwersalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja w PhotoFiltre ustawiam w cm, podaje dpi (standardowo mam 200 i wystarcza jak dla mnie), robie i do drukarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zeskanuj płytę :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi