Czarny Ass Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 LUDZIE! Zjadłem brukselkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 W takim razie Admin powinien dać +10 do ostrzeżeń ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dawno tak marnego trollingu nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 to taka miniaturowa kapusta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie to takie miasto w Belgii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja tam kocham brukselki <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja dzisiaj ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi