Wojo Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Elo, wczoraj grałem ze znajomymi w TF2 na steamie i przy okazji rozmawialiśmy razem przez skype. Weszliśmy na pusty serwer i dołączył jakiś koleś. Graliśmy sobie z nim i było spoko. Teraz włączam skype i patrzę ,że jakiś rusek mi wysłał prośbę o szczegółowe dane i na końcu podpisał się nickiem z gry. Sytuacja jest o tyle dziwna ,że wcale nie podawałem mu mojego nicka na skype ,który znacznie różni się od tego ze steama. Zastanawiałem się też nad powiązaniem mojego konta steam z kontem z facebooka i myślałem ,że tam podałem skype czy coś ale nie ma tam nawet takiej rubryki. Możecie mi wyjaśnić skąd ma mój skype ? bo raczej znajomi tego nie podali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Może KGB ci zinfiltrowała komputer. Strzeż się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 email ? nie wiem czy na steam email jest widoczny, ale chyba tak też da się konto na skype znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 email ? nie wiem czy na steam email jest widoczny, ale chyba tak też da się konto na skype znaleźć +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ruscy to specjaliści od infiltracji. Strzeż się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jakiś niecny pan kasuje mi posty. Więc napiszę jeszcze raz. Śmieszysz mnie ateisto. PS.Czemu kasujecie moje posty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Posty nic nie wnoszące do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 TF2 A czy w TF2 przypadkiem gracza nie podpisuje się nickiem z maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 LOOOOOOOOL, temat roku Powiazanie z facebookiem = znajomosc nazwiska i narodowosci = mozliwosc bezproblemowego wyszukania cie na skypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Powiązanie z facebookiem KONTA SKYPE (jest taka możliwość w skype). co do problemu już dawno wyjasniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi