taxi_driver Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 @Tymon: taxi prosty karabin, 1 na 1 ze mną, dowolna gra, 24 godziny. Podejmiesz się? Zasady konkursu: gra konkursowa Gramy w gre konkursowa (link powyzej), kto zdobedzie wiecej punktow, wkleja printscreen ('f' robi print screen) oraz link lub po prostu kopia swojego pliku 'don't remove.ini' (ktory jest w folderze z gra i w ktorym zapisuja sie najlepsze wyniki). W konkursie moze oczywiscie wziasc udzial kazdy :) Na forum ostatnio dzieje sie niewiele, wiec kto chce zapraszam do konkursu. Ja tez zagram i przeczepie wam siedzenia ! ps: Tymon? ps2: :jezor: ps3: to taki konkurs z przymruzeniem oka. Bez nagrod i bez terminu zakonczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 chodziło o zrobienie gry, a nie granie w Twoją, do której kodu masz dostęp i możesz go nawet zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 chodziło o zrobienie gry wcale nie! zacytowalem post, a prorokiem nie jestem. Zreszta teraz jestem zajety robieniem gry strategicznej. Konkurs jest po to by sie rozerwac :) a ja nie zamierzam oszukiwac (choc faktycznie zachowalem program kodujacy wyniki)... zreszta Karolo320 daj mi powody do oszukiwania :) (nie bede oszukiwal tylko po prostu ugram wiecej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja z chęcią pogram :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja z chęcią pogram :-) Dzieki Threef, ale lekko nie bedzie: 835 punktow!!! (runda "Anglia") aha 'f' robi print screen [SCORE0] nick=de besciak punkty=835 [SCORE1] nick=T-800 punkty=430 [SCORE2] nick=mama punkty=410 [SCORE3] nick=taxi_driver score=125 punkty=305 [SCORE4] nick=Shil punkty=250 [TEAM] team="This game was created by team:Something Beautiful" email="t800.jacob@gmail.com" ******************************************************** ******************************************************** *****************SOMETHING BEAUTIFUL******************** *****************t800.jacob@gmail.com******************* ******************************************************** ******************************************************** [RESUME] code=51137719529673 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ten Donate z PayPal to tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Zaraz ... można w pliku przerobić punkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Tak ale kod nie będzie się zgadzał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 paypal chyba działa, ja miałem to sprawdzić ale zapomniałem... ogólnie to jest ciekawa sprawa z mikropłatnosciami, bo z tego co pamietam z regulaminu to duża ilość takich wpłat to niekoniecznie musi znaczyc zarobek. Czasem mozna w ten sposób po prostu stracić. Lepiej po prostu nie pozostawiać dowolnej kwoty wpłat! (to tak na marginesie) Zaraz ... można w pliku przerobić punkty? Nie, nie mozna. Jedyną droga do zmiany wpisu jest zagrać i ugrać dużo punktów. Inaczej się nie da. //edit: spóźniłem się :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 He? Było mi PW wysłać bo generalnie nie zaglądam tutaj ostatnio. I generalnie chodziło mi o napisanie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Mimo wszystko pole do przekrętów jest dość szerokie. [sCORE0] nick=Maximal punkty=99999 [sCORE1] nick=T-800 punkty=430 [sCORE2] nick=mama punkty=410 [sCORE3] nick=taxi_driver score=125 punkty=305 [sCORE4] nick=Shil punkty=250 [TEAM] team="This game was created by team:Something Beautiful" email="t800.jacob@gmail.com" ******************************************************** ******************************************************** *****************SOMETHING BEAUTIFUL******************** *****************t800.jacob@gmail.com******************* ******************************************************** ******************************************************** [RESUME] code=8,83198770880377E16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ej, ja to chciałem zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Brawo! Brawo Maximal :) Mój błąd, jutro to zmienie. Hehe Tymon, poczekaj do jutra :) //edit sry, ale dopiero w srode czwartek bede mial chwilke czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Właśnie o tym mówiłem, co Maximal zrobił ;) ( Co do paypala, jak mi kumpel wysyłał 50groszy, to paypal zabrał wszystko jako opłata za wysłanie pieniędzy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi