Threef Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Znajomy przed chwilą się mnie zapytał czy mógłbym napisać dla niego za odpłatą taki serwis. Ja mam go głęboko tam gdzie słońce nie dochodzi, i go spławiłem mówiąc że mam teraz roboty na co najmniej 2 tygodnie. Chciałby się ktoś tego podjąć? Głowna, Poczekalnia, Topka, miejsca na reklamy, panel logowania. itp. Wg mnie to łatwa kasa, ale ja nie chcę mieć już z nim nic do czynienia. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 ale ja nie chcę mieć już z nim nic do czynienia Chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja mam typa po prostu dość. To jeden z tych który myślą że wszystko można sobie kupić -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mógłbym się podjąć ów zadania, jednak poniżej 4k nie ma co negocjować cenę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No widzisz, i tu pojawia się pewien problem: Allegro. Tyle że on powiedział: w dupie to mam nie ufam allegro Ze 100zł można by było od niego wycisnąć. Edit: Najtańszy skrypt stoi 10zł. Robiąc resell mamy kasę na plusie... pomyślę nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Poszukaj na necie tego skryptu za darmo, np. tutaj jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 stówka? mogę zrobić. Gg:10082003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Spoko dam mu twój numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi