Sminer Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witajcie! Bawiłem się ostatnio trochę w tworzenie plecaka. Potrzebowałem trochę bardziej zaawansowany od tych co sa tu na forum, ponieważ nie moglem położyć kilka przedmiotów tego samego typu w 1 okienku. I otóż mam problem, gdyż mogę położyć w pierwszej kratce np. 10x zbroja, ale wtedy nie mogę do drogiej kratki włożyć ani 1 miecza. https://gmclan.org/up7324.html - link do mojego plecaka. Jesli znajdzie ktos troche czasu, dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 90% tutejszych plecaków, w tym i mój, ma stacking :) . Szukaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Chodziło mi o te za bardzo zaawansowane :D I te za mało zaawansowane ;D Jak gogos obrazilem to sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Po co to tak porozbijałeś na masę niepotrzebnych obiektów : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Nie za bardzo wiedzialem jak to zrobic i probowalem roznych sposobow, i akurat ten mi zadzialal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Pro tip: Wywal ten plik, zobacz co to są tablice, sprawdź jak się ich używa. Strukturami ds_grid także da się łatwo taki inventory zrobić. And try again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ja z tych Tablic w dokumentacji nic nie czaje, niewiem jak ich uzyc do stworzenia plecaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 moj jest na tablicach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Moglbys mi pokazac swoj przyklad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Widzialem twoj przyklad, naprawde fajny, lecz zalezy mi zebym mogl w 1 kratce miescic kilka przedmiotow tego samego typu. Moglbym uzyc twojego przykladu w mojej grze, jesli nie znalazlbym innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Widzialem twoj przyklad, naprawde fajny, lecz zalezy mi zebym mogl w 1 kratce miescic kilka przedmiotow tego samego typu. Moglbym uzyc twojego przykladu w mojej grze, jesli nie znalazlbym innego ? Skoro stworzył ten przykład i umieścił go na GMclanie, to zapewne po to, aby z niego korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kiedyś zrobiłem na przykład proste inv ze stackiem na tablicach https://gmclan.org/up7191_12_inventory_stack.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jesteś dziewczyną? Na serio pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 nie, edie nie jest dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Thx Edie na pewno sie nie raz przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi