ediepl Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Witam. Bez zbędnego biadolenia, jest to silnik MMO z wykorzystaniem TCP i UDP. wszystko jest opisane komentarzami, więc nie powinno być problemu ze zrozumieniem, w przykładzie jest dołączanie graczy, sprawdzanie stanu UDP i poruszanie się. PS: W razie błędów proszę napisać pod tematem to poprawię, ale wszytko powinno działać. PPS: Do silnika wykorzystałem gex 39DLL który jest dołączony w pliku. >>DOWNLOAD(RAR)<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ediepl, coś z linkiem nie tak.... sry juz OK. Sciągam jak pierwszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Link poprawiony, wdarła się literówka w zmiennej której nie zauważyłem przed dodaniem, ale już działa i można pobierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Loffciam cie :> Od dawna szukałem silnika MMO z polskimi komentarzami :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak mnie loffciasz to daj 5-tke :jezor:. 19 pobrań 1 komentarz 0 ocen -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Świetny silnik. Wszystko ales clar. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Edie zawsze na propsie ;) . Silnik powinien być wzorem dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Z archiwami pokazales klase, z MMO pokazales klase... Czlowieku, jak ty to robisz? :D Naturalnie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dzięki, a archiwa nie wyszły za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Słyszałem gdzieś ostatnio, iż 39dll został dawno zastąpiony przez dużo bardziej zoptymalizowany, nowy dll do obsługi neta. Na forum GMa można to znaleźć ale za cholerę nie pamiętam nazwy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Moim zdaniem 39DLL jest jedną z lepszych bibliotek dla GM'a, jedynie ether(Psysia) wydaje się być ciut lepszy, jak będę miał więcej czasu to je porównam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Nie wiem jak biblioteki sieciowe mogą być bardziej od siebie optymalne. Jedyna różnica między nimi jest taka, że Pysia wspiera kilka innych ficzerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ehh... wiem , że padniecie ale za nic nie mogę wymyślić jak użyć tego "gexa" i mi piszę , że nie mam 39dll -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Otwórz GM'a, kliknij u góry taki zielony krzyżyk, później w okienku wciskasz Install, potem znów Install i wybierasz tego gex'a. Potem oczywiście zatwierdzasz wszystko OK, i dodajesz go do gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W wersji Pro oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W wersji Pro oczywiście Sądziłem, że to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dzięki ! P.S. Dobry przykład , przyda mi się ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi