taxi_driver Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgodnie z planem ukonczylismy wczoraj gre przeznaczona na konkurs cRemake. Obecnie ruszamy z gra ktora wezmie udział w OxGames Challenge 5, w zwiazku z tym poszukujemy zmotywowanego grafika (jedna osoba) potrafiacego intensywnie pracować. Interesuje nas wyłącznie osoba ktora podejmujac się współpracy utrzyma swoje zaangazowanie az do momentu ukonczenia gry. Wynagrodzeniem będą niewatpliwe laury i pochwały oraz 1/3 udziałów w ewentualnych nagrodach!!! Jezeli ktos zamierza sie zglosic to bardzo prosimy o powazne podejscie. Grafiki grafika ktory porzuci projekt przed ukonczeniem zostaną usunietę z gry! Zgłoszenia na pw do mnie lub t-800. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak chcesz podzielić na 3 części jedną z ew. nagród (czyt. klucz do GM 8.1, grę Batman: Arkham City, Rage, Portal2)? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Jak chcesz podzielić na 3 części jedną z ew. nagród (czyt. klucz do GM 8.1, grę Batman: Arkham City, Rage, Portal2)? ;) Pracujemy na legalnych GM wiec klucz nas nie interesuje. Reszta jest do dogadania się, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 OK. Zapomniałeś dodać czegoś - jaki styl grafiki? Pixelki, realistyczna, something else? Jeśli to napiszesz, prędzej się ktokolwiek zgłosi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 racja Bedziom. Grafiki wylacznie pixelowe, bardziej nawiazujace do bajek animowanych niz do rzeczywistosci. Niewielkie, np: najwyższy bohater to 20x60 pixeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Teraz pytanie do Uzjela: -Czy jeśli zrobiłem swoją grę to mogą ją wysłać i pomóc w tym projekcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Team Something Beatiful dziekuje wszystkim zainteresowanym. Nawiazalismy obecnie wspolprace z jednym z najlepszych grafikow na forum. Trzymajcie kciuki aby współpraca byla udana. Dolozymy wszelkich staran aby nasze gry byly dla Was interesujace. TEMAT DO ZAMKNIECIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 z ktorym grafikiem, bo jestem ciekaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Z Bedziomem rzecz jasna :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Z Bedziomem rzecz jasna :lol2: bez komentarza :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Niee, to nie ja :D Mimo, że jestem jednym z najlepszych grafików na GMC. trolololololololololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nie chce urazić pana taxi_driver, ale watpie, zeby ktos, kto nie umie wyswietlic wartosci zmiennej nawiazal wspolprace z jednym z najlepszych grafikow. Z całym szacunkiem. @down: nie rozumiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Karolo320, z całym szacunkiem zapraszamy na konkursy. -cRemake -oxgames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dobra, powiedz po prostu, kto jest tym grafikiem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dobra, powiedz po prostu, kto jest tym grafikiem ;x Ale w regulaminie oxgames jest napisane ze konkurs sie nie odbedzie gdy nie bedz ie co najmniej 5 prac, a gdybym powiedział to byście się poddali bez walki :) ...i konkurs by sie nie odbył. A tak na poważnie to grafik (a własciwie Grafik) jezeli bedzie chciał to przecież sam się ujawni. Nie chciałbym wchodzić w kogoś prywatność. Mysle ze to rozumiecie? Po prostu zamiast mnie czy t-800 zapytajcie grafika (Grafika) a on jesli bedzie chciał czy nie to sam odpisze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Dzikusy jesteście... Ujawniam się, to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 to przecież Shil. E: aj, byłaś szybsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Jak dla mnie najlepszy jest van Anty i Adriann, a reszta daleko w tyle(to oczywiście moje zdanie). Żeby wnieść coś do tego posta to: Caporegime skąd to wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 up: 1.Exigo 2.Propa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Shil Wam pomaga? Dobrze, bardzo dobrze. Koleżanka dobre grafiki robi. Na start macie ode mnie plusik. Dzikusy jesteście... Przecież ja nic nie napisałem, coby było złośliwe :< Ranisz mnie. @up +1, to według mnie jest 2 najlepszych grafików na forum. Następnie bym dał właśnie Shil, na 4. miejscu Van ANtYego, potem Wojzaxa (za fajne pixelki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 IMO Adrianna sprajty > propy sprajty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 IMO Adrianna sprajty <<< propy sprajty. Bez urazy Adriann, Twoje graficzki też bardzo ładne, ale wg. mnie Propy są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 IMO Adrianna sprajty <<< propy sprajty. Bez urazy Adriann, Twoje graficzki też bardzo ładne, ale wg. mnie Propy są lepsze. O tym mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Znalazłeś jednego zdupinego screena, brawo. A teraz popatrz na resztę grafik Propy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 1. ANtY 2. Propa 3. Adriann I tyle. O tym mówisz? Nie, o tym: http://img830.imageshack.us/img830/4447/screenshot101qq.png http://img513.imageshack.us/img513/4831/topdown.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Znalazłeś jednego zdupinego screena, brawo. A teraz popatrz na resztę grafik Propy. Znalazłem kilka gorszych, mam na myśli to, że sprajty propy są nieestetyczne, nie trzymają się wszystkie jednego stylu, bardzo duża ich część wykonana jest niestarannie, duża część to tak o wrzucone tekstury, bez żadnej przeróbki, bez zmiany perspektywy, etc. Jeśli chodzi o arty to inna sprawa, ale sprajty propy mi się nie podobają. @Explosivo: no, przed propą to bym się na pewno nie ustawił, przed Adriannem może bo on dużo krócej się tym zajmuje, ale uwzględnij jeszcze Borka, Exigo, Shil i Wojzaxa ;) Tymon podobno też nieźle cisnął ale w sumie nic od niego nie widziałem nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Borek robil wszystkie grafy do Almory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Od Tymka widziałem (bez rycia mu w uploaderze) to i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 uwzględnij jeszcze Borka, Exigo, Shil i Wojzaxa Ustawiałem te osoby, o których akurat mowa : P Znalazłem kilka gorszych, mam na myśli to, że sprajty propy są nieestetyczne, nie trzymają się wszystkie jednego stylu, bardzo duża ich część wykonana jest niestarannie, duża część to tak o wrzucone tekstury, bez żadnej przeróbki, bez zmiany perspektywy, etc. Brzmi, jakbyś z prac propy widział tylko graficzki z Tripa. Choć w Tripie też grafika nie jest zła, jedynie wymienione przez ciebie tekstury mnie bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak dla mnie najlepszy jest ... przygotujcie sie na mocny szok. Poziom prac Shil przebija wszystko to co widzialem tutaj dotychczas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi