PolskiFrancuz Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tytuł: Special Unit 2d Gatunek: strzelanka 2D Opis: Chce wiedzieć co myślicie,jest to mój 3 projekt,wcześniejsze zawiesiłem z powodu masakrycznych ocen :D Gra ma tylko 1 etap,i (pewnie) wiele bugów,ale to tylko demo ;) Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Lektor to Jacek 2.0 Grafika: ja Muzyka: Ja w "Techno eJay 3 Download:<pobierz> DODAJ SCREENY bo będzie WARN - czytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Skrinszots, please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kolejny, co daje linki do html SPAM = Warn Borek Jaki k...a spam? Zgłosiłem że link nie działa, psiamać. No, tera poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Co złego w linkach do *.html? Przecież to odsyłacze do gmclanowego upa, z którego automatycznie się pobiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Hahaha, to jest najgorsze ;d i ta ivona ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak bardziej szczegółowe oceny :D A explosio chyba wanry przyciągasz jak magnez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 a wiec bylo tak.... expressivo jacek cos tam pobełkotał. Zrozumiałem z tego ze wciaz jeszcze nie wypiłem tyle co on(o bogowie!) Zaczalem strzelec (ze strachu ze "jacek" przyjdzie) gdzie popadnie, ale mi braklo amunicji... na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze. ?To znaczy amunicja sie skonczyla i było dobrze.... pózniej nacisnąłem "esc". Od dzis chce grac tylko w twoje gry i marzę by pisac ci recenzje!!!! AaaaaaAAaaaaa!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Haters gonna hate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Oj wrzuciłem nie ten plik :D zaraz naprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Pierwszy błąd. Zawiesiłeś projekt bo komuś się nie podobał, zamiast go poprawić. Problem w tym, że nie mogę znaleźć drugiego błędu. Chyba się załamię. Jest nawet nawet jak na zapowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi