mATIgames Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tytuł: BiTG 12 Gatunek: Gra piłkarska Opis: Gra o nazwie "BiTG 12" jest symulacją piłki nożnej. Mamy do dyspozycji 2 zawodników w polu (+bramkarz). Sterowanie myszką. Zaletą jest spory wybór drużyn tzn.32. Większość to drużyny reprezentacyjne krajów, ale mamy także drużynę Europejską, światową i "BiTG Team". Zachęcam do pobierania :thumbsup: Download: http://www.speedyshare.com/file/rXAyQ/BiTG-12.7z Rozmiar pliku: 8MB Autorzy: Programowanie: mATI GAMES Fabuła: nie dotyczy Grafika: mATI GAMES Muzyka: Ludzix Screeny: Screen1: http://imageshack.us/photo/my-images/88/screen1bc.png/ Screen2: http://imageshack.us/photo/my-images/804/screen2ys.png/ Screen3: http://imageshack.us/photo/my-images/823/screen3lc.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wy naprawdę coś macie do gmclanowego uploadera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Robi naprawdę ładne wrażenie na początku, ale po kilku-kilkunastu sekundach gry piłka buguje się między dwoma zawodnikami i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Lol, są jeszcze ludzie niepotrafiący hotlinkować z IS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gra spoko, pograłem 2 minuty i powiem, że nawet ciekawe się prezentuje, nienajgorsza grafika, trochę ekip do wyboru. Widać, że postarałeś się, aby ta gra jakoś wyglądała. Jeśli chodzi o bugi to ja żadnych się nie dopatrzyłem. Dam Ci 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 AI pomocnika troche kiepskie. I bug, ale to chyba wina mojego kompa, mianowicie myszka nie moze mi dojsc na sam koniec ekranu(do prawej). Wszedlem w jakas opcje i nie moglem wyjsc :P musialem menadzerem zadan wylaczac gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jeżeli jesteś początkującym, to jestem pod wrażeniem. Może nie tyle jakości gry, co staranności i włożonej pracy. Miła odmiana od robionych na chama pięciominutowych kup : ) W menu dźwięk kliknięcia przerywa muzykę. Podczas samej rozgrywki, po minucie zorientowałem się, że zawodnikiem sterujemy myszką. Mógłbyś gdzieś szerzej opisać sterowanie, bo śladowe informacje w menu zmusiły mnie do grania na czuja. Za piłką nie przepadam, ale patrząc obiektywnie, solidne 3/5. Mam nadzieję, że projekt będziesz rozwijać, bo potencjał ma, ale IMO nie jest to jeszcze finalna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 5/5 i do ulu xd Tak na serio to dałem 5/5, boś nowicjusz, lecz tak jak karolo napisał nie można kursorem w prawo pojechać i w autorzy musiałem wychodzić menadżerem zadań. Poza tym lepiej by było gdybyś rozszerzył i wydłużył boisko i zrobił chociaż 5+bramkarz vs 5+bramkarz. Poza tym lepiej by sie gralo strzalkami i dawałoby to mozliwosc gry na dwoch. Ale się rozpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gierka dosyć ciekawa, lecz jak dla mnie trochę za trudna... Przydałoby się ją nieco urozmaicić. -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Aaaa, myszką... Pograłem i powiem, że to nawet przyjemne, ale na bardzo krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi