Camorra Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witaj! Szukałem już przykładu PHP ale nie mogę znaleść, gdyż nie wiem gdzie to było. Mogę prosić o linka bądź namiary na przykłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przykładu? Ale dokładnie czego? Chodzi Ci o skrypty czy kursy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 http://www.php.net/manual/pl/ Dokumentacja - częściowo, a nawet w większości, po polsku. Masz tam w większości działów przykłady na dole strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Przykładu? Ale dokładnie czego? Chodzi Ci o skrypty czy kursy? Chodzi mi dokładnie o przykład taki, który pokaże mi jak wysłać zmienną na swoją stronę WWW a program będzie pobierał z niej konfigurację np będzie ze strony pobierał link i aktualizował grę albo no wiecie "taki *ini na stronie www" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Lutego 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 file_get_contents(); file_put_contents(); chociażby, w połączeniu z serialize() i unserialize(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Robisz sobie formularz. np. <form action=test.php method=GET> <input type=text name=zm> <input type=submit> </form> i w pliku test.php robisz sobie takie cos <?php echo $_GET['zm']; ?> @EDIT: Przeslanie zmiennej linkiem: www.adres.pl/test.php?zm=tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Robisz sobie formularz. np. <form action=test.php method=GET> <input type=text name=zm> <input type=submit> </form> i w pliku test.php robisz sobie takie cos <?php echo $_GET['zm']; ?> @EDIT: Przeslanie zmiennej linkiem: www.adres.pl/test.php?zm=tekst Świetne i pomocne dzięki #EDIT: Jednak mam problem, wysyłanie zmiennej na serwer za pomocą strony WWW działa ale tym linkiem nie wiem jak odebrać zmienne za pomocą game makera. Najlepiej jak by ktoś podrzucił przykładek bo nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi