kt1117 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Po prostu taxi to nie dżentelmen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Po prostu taxi to nie dżentelmen. ej, no co wy? nie wiem skad to sie wogole wzielo... :crying: Pamietam tylko ze wtedy jadlem zupe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ej, no co wy? nie wiem skad to sie wogole wzielo... :crying: Pamietam tylko ze wtedy jadlem zupe! spoko, wcale się nie denerwuję, Bedziom, nie groź mi ;) Ależ Wy wszystko bierzecie przesadnie na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Bedziom, nie groź mi ;) I nie denerwuj Shil, bo pożałujesz : P Ja to do Taxiego pisałem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ej nie sciagajcie odemnie tej gry na konkurs. Bo plik jest zahaslowany 32 bitowym haslem i klucz zna tylko Chell, a haslo jest nie do zlamania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja to do Taxiego pisałem ;x Ojej, faktycznie, jak ja pacze.... to zwracam honor, Jemu możesz grozić...;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Szkoda ze konkurs sie skonczył. Moze kolejny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Coś widzę, że taxi znowu je zupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ________________ - kto pisze cokolwiek pod tą linią ten głupi spamer a wracając do tematu - zwycięską i jedyną przesłaną grą jest The Very Sheepish Ship Story autorstwa Taxi_drivera, T-800 i Shill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 CHWAŁA ZWYCIĘZCOM !!! hip hip!? hurra! hurrra! hura! To ty Chell ugrałes 320 pkt? no niezle :) //edit acha: lewo, prawo-- sterowanie strzalkami skok ----------to spacja f robi screenshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Fajne uczucie gdy zdobędziesz 2x więcej punktów od autora (tak, udało mi się zdobyć 880 punktów) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Fajne uczucie gdy zdobędziesz 2x więcej punktów od autora (tak, udało mi się zdobyć 880 punktów) :) Pobiłes Shil w dzień kobiet? !!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pobiłes Shil w dzień kobiet? !!! :o a poza dniem kobiet to już by mógł mnie bić? a co do punktów, to nie trudno byłoby pobić mój wynik - nie przeszłam pierwszej planszy :/ Co do grafy, to żem się nie wyrobiła i są tam tylko moje ochłapy, ale uzupełnię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Bo on też je zupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Tak dla porzadku zamieszczam wersje gry wraz zze screenshotem. Poniewaz po zgloszeniu pracy zajelismy sie grą na na nastepny konkurs oxgames to gra pozostala mniej wiceje na tym poziomie na ktorym zostala zgloszona. Na szybko dopisane tlumaczenie na angielski zaowocowalo tylko wymiana plikow tekstowych :) Stad tez mamy wersje eng oraz pl.Jak komus z nas sie bedzie nudzilo to zrobimy mozliwosc wyboru jezyka. A wiec.... oto ona, owieczka Beatka... wersja gry polska wersja gry angielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ani gameplayem ani grafika nie achwyca :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ja uwazam ze jest to jedna z lepszych zrecznosciowek w ktore dane mi bylo tutaj zagrac :) Ciekawostki: - wpisy sa zapamietywane i sa nieusuwalne. a kazdy gracz grajac sam sobie ustawia gdzie powstana kolejne dziury, tak ze grac trezba inaczej za kazdym razem inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Z dumą prezentuje : UZASADNIENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 też mnie to rozwaliło :P a ten wierszyk za wolno sie pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 :blush: zaraz poprawie. //edit: zrobione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi