PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Potrzebuje grafiki do mojej gry. Wszytko mniej więcej w tych samych rozmiarach co w poprzednikach. Przeciwników możecie zrobić od podstaw,zupełnie inaczej :D Background też do wymiany raczej. Wszytko najlepiej co dałem w linku,wymieńcie,albo chociaż trochę :) Z góry dziękuje :D Pobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie działa..pełno błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ile errorów trzeba zignorować żeby włączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czy te błędy to element gry? ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 czekajcie,trochę się pomyliłem :D Wrzuciłem wersje alfa,a miałem już bete zrobioną,zaraz :D @edit: Link naprawiony,przepraszam za błąd :D i chciałbym dodać,że gra jest w beta test 1,więc jeśli pojawią się jakieś błędy,piszcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Jaja se robisz? Teraz całe archiwum się nie chce otworzyć -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja nie widze tam archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 https://gmclan.org/up8075_4_gp.html Załadowałem jeszcze raz,ale u mnie działa. Może antywirus,bo u mnie antywirus się czepiał,może on ci usuwa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 archiwum ma niewlasciwy format, lub jest uszkodzone -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja szału dostane,już pomysłów nie mam xd zaraz zrobieczekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ... Wrzuć to normalnie gdziekolwiek..taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 https://gmclan.org/up8075_3_gp.html Teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 no niestety..zero grywalności,pociski za duże,za wolne,system latania jest tragiczny i nierealistyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 1.Chcę grafe,a nie komenty. 2.Ta gra to połączenie shotera z rpg. Naboje,duże i wolne jak w shoterach,musisz je omijać. Sterowanie jest zręcznościowe,oraz orginalne :D 3.W GM bawię się 3 tydzień,a to moja pierwsza gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Chcę grafe,a nie komenty. Ale nikt ci nie zrobi grafy do takiej gry, więc sugerują, co poprawić. A w sumie, to taka grafa jak jest teraz mi się nawet podoba (z wyjątkiem ohydnego HUD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ale widziałeś alienki itp. ? A propo hud-a,proponujesz coś konkretnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 1.Chcę grafe,a nie komenty. 2.Ta gra to połączenie shotera z rpg. Naboje,duże i wolne jak w shoterach,musisz je omijać. Sterowanie jest zręcznościowe,oraz orginalne :D 3.W GM bawię się 3 tydzień,a to moja pierwsza gra ;) 1. To sobie ją zrób, wątpie aby jakiś dobry grafik marnował czas na twój śmieszny projekt 2. Sterowanie jest po prostu dziadowskie... 3. Nie musisz się ciągle tak tym chwalić, nie ma czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 nie wszyscy to tak odbierają,zaufaj mi... kolega explosio np,chciał mi pomóc,a nie się wymądzać tak jak ty. Ciekawe jak toja pierwsza gra wygladąła.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Nie widzę powodu dlaczego, ktoś kto ma np chwilę czasu nie miałby mu zrobić tych kilka grafik. Oczywiście, taka sytuacja raczej nie będzie miała miejsca ale zapytać nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wrzuć tu graficzkę każdą osobno na forum, bez g*wnianych paczek, bez exe, tylko samą graficzkę to może coś poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 nie wszyscy to tak odbierają,zaufaj mi... kolega explosio np,chciał mi pomóc,a nie się wymądzać tak jak ty. Ciekawe jak toja pierwsza gra wygladąła.... Chciał, ale czy pomógł? ^.^ Co do mojej pierwszej gry to już nie pamiętam obyła ^.^ Daawno to było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Może inaczej,potrzebuje graf wrogów do statków kosmicznych... Chodzi o cokolwiek. Coś w stylu http://www.google.pl/imgres?q=darkorbit+al...1t:429,r:5,s:13 Oczywiście w owiele gorszej odsłonie ;) Jak ktoś ma ze swoich starych gier etc. może wrzucić. Dziękuje za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi