DoNcEr Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam mam dość dziwaczny problem, otóż już 2 raz zdarzyło mi się że wszystkie moje prace w gmie które zapisywałem w Game_Maker8/examples zostały usunięte . Zostawały tylko orginalne przykłady z game makera. Właśnie straciłem "23987469" godzin ślęczenia w gmie;/ załamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 To nie trzymaj ich w examles, możliwe że podczas aktualizacji gm usuwa stare przykłady z tego folderu wrzucając nowe, by np. przykłady ze starych wersji nie zawierały komend niedziałających w nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Weź program do odzyskiwania danych, jak nie nadpisałeś tej części dysku to nadal tam będą. Mi się jednak to nigdy nie zdarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Polecam program "Recuva" prosty i przyjazny :) Dużo razy uratował mi pliki/dupę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 już 3 program instaluje do odzyskiwania jak na razie nic nie odzyskało E: o własnie Recuva teraz skanuje;) E: zaznaczyłem głębsze skanowanie i i wybrałem tylko folder examples do skanowania i szacuje mi 2 godz do skanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 już 3 program instaluje do odzyskiwania jak na razie nic nie odzyskało W tym co ja napisałem wyżej są jeszcze opcje głębszego skanowania ( dokładniejszego ), co prawda raz czekałem 6 godzin, ale odzyskał :) Tylko najlepiej do tego czasu nie zapisuj nic na tej partycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No właśnie, jak coś zapisywałeś to dysk mógł akurat tam nadpisać (nawet jak to było w innym folderze, bo folder to byt wirtualny, a dysk zapisuje tam, gdzie ma najbliżej i wystarczy miejsca). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 odzyskiwanie danych nic nie dało, widocznie całkiem się skasowały.Powiedzmy, ze miałem tam około 20 projektów. Akurat sobie programowałem jakiś nowy projekt i tez tam go zapisywałem, i gdzieś tak za 3 razem, gdy już chciałem skończyć na dziś to zapisałem i zamknąłem Gma. Zaraz włączyłem spowrotem, chciałem wybrać ten sam projekt a tam już pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Mój komputer > F3 > *.gm81 (lub *.gmk) Albo masz uszkodzony dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 ustawiłem na cały dysk odzyskiwanie i mam już wszystkie stracone pliki dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi