Sheriff99 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tytuł: Logicic Gatunek: logiczna Opis: Nudziło mi się więc stworzyłem tę grę. W grze chodzi o to by wydostać się z labiryntu. Postać tworzy za sobą materiał który po ponownym najechaniu na niego eksploduje. W grze poruszamy się za pomocą strzałek i mamy tylko jeden rodzaj przeciwników. Wiem, że to jest gówno no ale robiłem na szybko i dlatego, że nic jeszcze na tej stronie nie opublikowałem. Download: Rozmiar pliku: Około 4mb Autorzy: Ja Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Ja Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to jest gówno Exactly. Pomysł na grę dobry, nawet bardzo, ale zrealizowanie gryzie glebę. Po pierwsze, to ta gra powinna być na gridach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 MADE WITH GAMEMAKER LITE Gridów nie będzie : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 To tablica dwuwymiarowa. Na jednej instancji by cała mapa była, a drugą by cię chodziło. Na jednej instancji miałbyś i ludka i całą resztę. Edit: Jak zaczynasz podczas ruchu iść w ściane, to cie zatrzymuje. masz tylko ułamek sekundy, aby zaczac sie znowu ruszać. Cholernie trudno jest trafić w wyrwę w ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Taki był planowany efekt. Spokojnie mam screeny potwierdzające, że przeszedłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Też przeszedłem. Ta przeszkadzajka na drugim poziomie wchodzi pod żółć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ech, te żałosne gry... dlatego, że nic jeszcze na tej stronie nie opublikowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi