m97 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 W jaki sposób zrobić okienko np. takie jak w programie word w którym ustawia się wielkość czcionki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie wiem o którym Wordzie mówisz bo np. w 2007 wielkość czcionki ustawia się na wstążce ale: GML dane=get_string("Podaj swoje dane:","") O coś takiego Ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Chyba raczej chodzi o selectbox/dropdown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m97 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Chodzi mi o taki jakby formularz ,w którym są okienka ,w które można wpisywać dane. Tak jak przy rejestracji na gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Możesz zobaczyć mój system GUI( znajdziesz na stronie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 W GM-ie masz rozszerzenie Windows Dialogs, tam są funkcje do wyboru czcionki. GML wd_font_dialog_show() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi