Ra3l Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9555204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Telefon jest w idealnym stanie wizualnym i technicznym, po za jednym mankamentem nie działającym mikrofonem (cena na allegro 2zł) Gdyby nie był uszkodzony to może nawet bym wziął. Nie chce mi się babrać w jakies naprawy. E:Brak kuriera za pobraniem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Gdyby nie był uszkodzony to może nawet bym wziął. Nie chce mi się babrać w jakies naprawy. E:Brak kuriera za pobraniem :/ Mikrofon ewentualnie mogę wymienić tylko za nim mi to przyjdzie z allegro to trochę czasu minie. Wymiana polega na "zamianie" tz. wyciągasz stary wkładasz nowy, bez lutowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mikrofony często padają w tym tel. Po co kupować? U mnie n95 hulała na mikrofonie od 3410. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Po co kupować? Jak się nie ma 3410 ani żadnej innej noki ?!:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Z prawie każdego tel da się dopasować aby tylko nie był wlutowany na płytce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Po co coś nie tak dopasowywać jak nowy mikrofon kosztuje 2zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Który jest chińską tanią podróbą? Jak już wymieniać to na oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ledwo ujrzałem nazwę tematu, już wiedziałem kto go stworzył :I Ciekawe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 W takim razie oryginalny 3,99zł http://allegro.pl/oryginalny-mikrofon-noki...1949889276.html :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Hahaha wyższa chińska półka. Nawet nie wygląda jak oryginał ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Haters gonna hate ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi