Bedziom Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Yo. Wiem, że da się zrobić coś takiego, żeby z gry wysłać np. wartość kilku zmiennych na wybrany serwer, ale moje pytanie brzmi: jak to zrobić? Tak dokładniej, to chodzi mi o wysyłanie statsów na serwer cba.pl ;x Ew. zapisywanie ich z poziomu GM do pliku .html i wysłanie tego pliku na to cba.pl :) Użyłem wyszukiwarki, ale nic, co by mi pomogło, nie znalazłem... A więc: jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Użyj wyszukiwarki jeszcze raz... EDIT: Użyj gmftp i wysyłaj plik na swera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Możesz też wysyłać dane do bazy mysql. PS. Jako że jest to mój nowy post na tej stronie - Cześć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Poszukaj na forum, kilkanaście dni temu było podobne pytanie. RM HTTP chociażby do wysyłania requestów do skryptu PHP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Znalazłem ten temat, który na nic mi się nie przydał. Ściągnąłem też gmftp i nic nie rozumiem z kodu (bo tam przykład jest dołączony), nie wiem, co za co odpowiada itd. Nie kumam tego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 jejku... -.- Załóż sobie konto na cba.pl, zobacz dane do połączenia FTP i użyj jakiejś biblioteki do przesyłu danych. GMFTP pewnie się nada, jeśli nie rozumiesz kodu to poszukaj tutoriali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi