ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jakie znacie darmowe MMORPG? Odrazu mówię że Lineage,WoW,4story,MEtin i Runes of Magic odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 gPotato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Słyszałem o tym ale nadal nie ogarniam co to jest :< Edit: Co lepsze Sun online czy COLBAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Swego czasu moim ulubionym był With Your Destiny ale dzięki mądrym adminom straciłem konto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Z tych co ja gram to: Vindictus EU - mmo H&S World of Tanks - strzelanka mmo czołgami Black Prophecy - strzelanka mmo w kosmosie ( ale coś się mi zwaliło po patchu :\ ) S4 League - tps mmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Chodzi mi bardziej o gry fantasy typu Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 World of warcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Skoro nikt nie podaje sensownych tytułów(dla mnie) to mam pytanie,co lepsze Runes of Magic czy Colbat Online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Fallout Online 2238 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nope,ja chce 3D :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No to jest akurat fantasy. Tylko nie ma otwartego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Niema otwartego świata tnz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Walki są jak w GW w instancjach. Tylko że jest non target w przeciwieństwie do GW i całego miliona innych mmorpgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Le fuu. Ponawiam pytanie: Co lepsze Runes of Magic czy Colbat Online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Runes of Magic - WoW ripoff a tego przecież nie chciałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Runes of Magic 1 - 0 COLBAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Huder nie powiedział, że RoM jest lepsze to czemu 1-0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Podjąłem decyzje ,Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi