programista Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Cześć, Po dłuższej przerwie wracam na forum. Obecnie przygotowuję wraz ze znajomym programistą swoją stronę i zbieram materiał, którego będę używał jako "reklamy". Poniżej fragmenty kilku utworków: http://www.box.net/shared/e62fli9jxdkv1o1ou5x5 Byłbym wdzięczny za opinie tutejszych twórców jak i "zwykłych zjadaczy chleba". Na tym etapie chcę jeszcze poprawić co tylko możliwe i dopisać następne kawałki. Chętnie poznam Wasze zdanie, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Mnie się pomysły podobają, brzmienie trochę drażni. Czy to jest jakiś 200-megowy soundfont do Guitar Pro czy większa biblioteka? Może jeszcze mała rada jeśli pozwolisz - mix powinien być trochę bardziej zróżnicowany, pokazywać więcej odcieni i stylów muzycznych w których się poruszasz, takie mam przynajmniej wrażenie. Pozdrówki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Brzmienie faktycznie wkurzające. Szczerze powiedziawszy, podobała mi się tylko ta trzecia (chyba) muzyczka (chodzi o taką jakby bojową) i ta ostatnia. Jedne instrumenty się zbyt wybijają wśród drugich. Poza tym, słychać lekki niedobór wiedzy typowo muzycznej. I ogólnie wszystko brzmi trochę łyso. No ale pracuj, to może wyjdziesz na dobrego muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedź i sorry za taki rozrzut czasowy :) Mnie się pomysły podobają, brzmienie trochę drażni. Czy to jest jakiś 200-megowy soundfont do Guitar Pro czy większa biblioteka? Może jeszcze mała rada jeśli pozwolisz - mix powinien być trochę bardziej zróżnicowany, pokazywać więcej odcieni i stylów muzycznych w których się poruszasz, takie mam przynajmniej wrażenie. Pozdrówki! :) Brzmieniowo faktycznie leżę. Przedewszystkim nad tym teraz pracuję. Co do biblioteki to EWQL tyle, że "suche" sample (nie majstrowałem przy nich co pewnie słychać). Dzięki za radę dotyczącą mixu- wezmę ją sobie do serca. Brzmienie faktycznie wkurzające. Szczerze powiedziawszy, podobała mi się tylko ta trzecia (chyba) muzyczka (chodzi o taką jakby bojową) i ta ostatnia. Jedne instrumenty się zbyt wybijają wśród drugich. Poza tym, słychać lekki niedobór wiedzy typowo muzycznej. I ogólnie wszystko brzmi trochę łyso. No ale pracuj, to może wyjdziesz na dobrego muzyka Dzięki wielkie za komentarz. Jeżeli chodzi o wiedzę muzyczną to delikatnie mówiąc nie jest imponująca. No, ale dorwałem się do fajnego opracowania Korsakowa więc miejmy nadzieję, że pójdzie w dobrym kierunku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minicat Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja jestem zwykłym zjadaczem chleba i muzyka mi się bardzo podoba, oprócz początku, który brzmi nieco psychodelicznie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Obecnie pracuję nad stronką i dorabiam do niej nowe utworki. Into The North Piszcie co myślicie ;) EDIT: Zapomniałem o linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karski1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Obecnie pracuję nad stronką i dorabiam do niej nowe utworki. Into The North Piszcie co myślicie ;) EDIT: Zapomniałem o linku. " Oops — this shared file or folder link has been removed. " Możesz podać poprawny link aby ocenić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Utwór wylądował na Itunes (więc musiałem wykasować darmową wersję)- tak na próbę https://itunes.apple.com/pl/album/into-the-...gle/id591412727 . Tu jest 1,5 minutowy preview. Ogólnie straszny niewypał wiec będę dalej za friko robił ( może jeszcze przed sesją wrzucę coś nowego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 dobra robota :D w czym robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 dobra robota :D w czym robisz? Dzięki. Cubase 5 + różne pluginy VST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Zapraszam do przesłuchania nowego kawałka ;) http://www.indabamusic.com/asset/show/1999946 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Co prawda nie wiem czy ktoś jeszcze śledzi ten wątek, ale co mi tam :P. Robię teraz dość pokaźnych rozmiarów projekt i powoli zbiera mi się spora ilość nieużytków ( niewykorzystane kawałki/fragmenty): https://www.box.com/s/0qai8uh8gcsvxe9zjuth to tak jako wstępniaczek na rozgrzekwę https://www.box.com/s/d01wwua7utgbw1pxhx5z - zupełnie nie związany z projektem kawałek w disneyowskim klimacie którego nie zdążyłem dokończyć EDIT: Zły link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Technicznie jest progress, ale kompozycyjnie po prostu "nie trafia" we mnie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nowy track: https://soundcloud.com/filip-nowicki/she-hears-voices Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 I jeszcze piosenka: https://soundcloud.com/filip-nowicki/you-wont-stand-alone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiner Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 hehe, piosenka moze byc, nei jest zla... no ogolem git jest. ja rowniez mam pare swoich demkow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 hehe, piosenka moze byc, nei jest zla... no ogolem git jest. ja rowniez mam pare swoich demkow :D Wielkie dzięki :) Tutaj mały preview z soundtracku. Trochę więcej akcji: https://soundcloud.com/filip-nowicki/the-chase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Nawet spoko według mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 She hears voices warte uwagi, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mig7 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Podoba mi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 *klap klap klap* 3 posty. 1 spóźniony o 7 miesięcy. 2 spóźnione o 2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bator111 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A to jak coś bylo dawno to juz nie może sie podobac? i nie mozna wyrażac swojej opini ?nawet jesli komus sie podaoba :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babnis01 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Całkiem spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vello Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 udostępnisz jeszcze kiedyś ten plik albo pochwalisz się czymś nowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dlaczego wypowiada się tutaj tyle ludzi z <5 postami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bester Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi