Shil Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Panowie, pomóżcie... Dostałam pendrive Kingston 4gb Microsoft Tellme pisze w kompie że to Datatraveler G3. Nic więcej o nim nie wiem, poza tym, że nie działa:/ Wkładam w USB do laptopa HP Mini, Windows 7 Komputer mędzi, mędzi, instaluje sprzęt i dupa - niepowodzenie: "Nie można zainstalować sterownika urządzenia" Szukałam w pomocy, kazali aktualizować Windows - done, sterownik automatycznie - done, szukać na stronie producenta - failed. Gdzieś po drodze się wyświetliło, że owszem zainstalował sterownik, ale tenże nie działa, gdyż nie zgadza się klucz rejestru. :/ I w ogóle nie widzi tego pendrive'a teraz. USB działa. Pendrive działa na Windows XP. To już drugi pendrive który mnie nie lubi. Pomocy, ładnie proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 pisze w kompie że to Datatraveler G3. Jest napisane I nie masz pewnie oryginalnego win7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Jest napisane I nie masz pewnie oryginalnego win7? Mam, win 7 starter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Listopada 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Oryginalność nie ma nic do rzeczy. Spróbowałbym sterowniki ze strony Kingstone'a, aczkolwiek nie spotkałem się jeszcze z pendrivem który by nie działał pod windowsem xp i nowszymi (ba, nie spotkałem się z takim co nie działa np. na Playstation 3, gdzie nie ma w ogóle sterowników). Lub na XP sprawdził, czy nie ma tam jakiegoś wirusa (może się przez to blokuje na innych systemach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A to, że pewnie większość komputerów w życiu sterowników do pendrivów czy innych dysków zewnętrznych nie widziała to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 To co, trzeba instalować sterowniki do Windowsa, by Pendrive obsłużył? Lawl Osobiście myślę, że problemem może być jego uszkodzenie. Sam mam takiego Pendrive'a (2GB, jakiś lewy) i trzeba naprawdę kombinować, by coś z niego odczytać (nie do końca wkładać, masakra istna) i tak samo możesz z nim mieć, że załapie np. raz na 20 razy. Upewnij się (idź do kolegi czy coś) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Podłącz go w ikspeku, zgraj wszystko i daj gruntowny format. Jeśli nie pomoże, to tak jak doctor zdiagnozował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi