Ra3l Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tak jak wyżej. Mam możliwość sprowadzenia z chin różnych rzeczy. (mała elektronika, telefony itd.) zapraszam zainteresowanych gg:5170289 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Paqoo ukrał konto Ra3l. No i piŚcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Nikt nikomu konta nie ukradł. To jest propozycja współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 http://vader.joemonster.org/upload/zph/667...a58werewolf.png dałoby sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 @Bytx Ale wiesz że musisz jeszcze zapłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 wim! czytałeś artykuł ja joemonsterze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 to nie pakło, nie szuka osób do robienia następnej gry-hitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ale po co cokolwiek sprowadzać z Chin, skoro teraz prawie wszystko na rynku z nich pochodzi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Żeby kupić u nich po 7 funtów za sztukę i sprzedać w Polsce za 5 funtów za sztukę z zyskiem. ;) (Jak ktoś nie wie co ten głupek znowu wypisuje, niech przeczyta Paragraf 22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Robotników mi sprowadź, co by za mnie wynosili śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi