baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Czy sranie tematami mającymi na celu przedstawienie swojej pięciominutowej roboty jest na miejscu? To jest gmclan - tu głos idioty i głos mądrego ma taką samą wartość Dzięki ANtY :gnysek: || :ranmus: || :psichix: :ban: :spam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 :gnysek: || :ranmus: || :psichix: :ban: :spam: Nie zauważyłeś, że ostatnio się nie banuje userów za takie pierdoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A gdzie ten rygor ptysia? Poszedł do lamusa? Czy mu się nie chcę. Chyba zbyt mało czasu spędzam na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Czy sranie tematami mającymi na celu przedstawienie swojej pięciominutowej roboty jest na miejscu? To jest gmclan - tu głos idioty i głos mądrego ma taką samą wartość Dzięki ANtY To się nazywa demokracja. No i nie panuje tylko w jednym państwie europejskim. A gdyby nie było jak piszesz przegłosowalibyśmy ciebie tysiąc razy większą wartością... Wracając do tematu i uciekając od infantylności Chella: Udało ci się rozwiązać mój problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 To się nazywa demokracja. No i nie panuje tylko w jednym państwie europejskim. A gdyby nie było jak piszesz przegłosowalibyśmy ciebie tysiąc razy większą wartością... A tu widzisz, mój i Chella głos jest wart tyle samo co twój i bacy, ależ niesprawiedliwośc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Zamykam temat ponieważ mój apel nie pomógł! @up teraz jest 2==2, ponieważ mój głos się nie liczy. @down thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja też jestem za bacą. ;) To jego sprawa jak reklamuje swój produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi