Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No tak, bo Mark Zuckerberg faktycznie łatwiutkim i szybciutkim sposobem zarobił. Odpierdol się ode mnie sernat, bo czepiasz się cały czas, a wartośc merytoryczna twoich postów jest naprawdę niska i nic ze sobą nie niesie, pomijając już, że albo nie czytasz postów, na które odpisujesz albo ich nie rozumiesz, lub też po prostu pomimo to próbujesz wcisnąć coś od siebie przeinaczając fakty. Przecież powiedział chłopak, że nie będzie łatwo, ani szybko. O co ci chodzi ;) ? A sprawy o czepianie się (którego, od razu mówię, że nie widzę) to na PM, bo flame'a robisz niepotrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 nie istnieją na świecie takie sposoby na zarabianie nic nie robiąc za pomoca neta. Czego nie powie niestety Mark Zuckerberg, Larry Page czy Ev Williams. Co z tego, co on powiedział, skoro odpowiadałeś na moją wypowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Co z tego, co on powiedział, skoro odpowiadałeś na moją wypowiedź? Bo przecież istnieją buxy, cash surfery itd., więc owszem, "nic nie robiąc" zarobić się da, tylko jakoś do miliarda trochę daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Huh. Pomysł ciekawy ale niektórzy nie będą bawić się w szarlatanów jak w tym z dezodorantami więc więcej uczciwości (w granicach rozsądku bo oszustwo to przestępstwo) i może coś na 'większą skalę'? Skomentowałeś tylko 1 wątek, spójrz w kolejne oraz czekaj na kolejne. Idź na dworzec graj na gitarze, czy też sprzątaj kible na dworcu, to ci bardziej przyniesie kasę Co do pierwszego pomysłu, dopóki nie dostane od starszych lepszej to ani rusz. Co do drugiej opcji mieszkam w małym mieście. Chcę mieć milard dolaruf w kieszeni ale nie wiem jak się zakłada bloga i wpisuje notki Eh. Idea bloga jest taka że to ja zarabiam miliard dolarów a wy możecie korzystać z moich pomysłów. Design taki neutralny, teksty dziecinne i nie wniosły nic nowego do mojego życia, ani też nie wyjawiłeś mi niczego, czego wcześniej nie wiedziałem. Mnie adres bynajmniej nie zachęcił, bo wiem, że nie istnieją na świecie takie sposoby na zarabianie nic nie robiąc za pomoca neta. Pomysł póki co nieciekawy, ale czekam, bo może coś jeszcze wymyślisz ciekawego. Masz racje, to mi dało do myślenia. W Głogowie można tanio dostać. (Nie. Nie palę ale po prostu jako mieszkaniec wiem ;x) Yyy... Moja głupia głowa karze mi dopiąć swego i zapytać ile to dla Ciebie tanio ? Zasadniczym problemem bloga jest fakt, iż w ciągu miesiąca ani nie przyniósł złotówki, ani nie zostało podjęte żadne przedsięwzięcie. A autor zamiast nauczyć się czegoś idąc drogą web-developingu / prawdziwego e-biznesu szmaci się na jakiś buxach, gdzie za jedno kliknięcie w reklamę dostaje 0.01 dolara. Branie się za systemy reklamy takie jak AdSense też jest średnio ciekawe, biorąc pod uwagę, że nie masz jeszcze żadnej strony, która by miała chociaż 100 wizyt dziennie. Tutaj również masz rację, a stało się tak ponieważ porzuciłem bloga na 3 tygodnie. I podkreślam kolejny raz że chcę najpierw dodać conajmniej 7 wpisów zanim zacznę reklamować bloga. No tak, bo Mark Zuckerberg faktycznie łatwiutkim i szybciutkim sposobem zarobił. Niekoniecznie. Zauważ że w jego czasach serwisy społecznościowe nie były tak popularne, sam wszystko wymyślał. Aa! I zwróć uwage na produkty które rozdał zamiast sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Obejrzyj sobie Social network to może się dowiesz jak to naprawdę z FB wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Myślisz tylko w jedną stronę Burn - pomyśl w drugą! Co zrobić, by zaoszczędzić, na oszczędnościach też się w jakiś sposób zarabia (i to teoretycznie więcej niż na Bux) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Haha xd. Taka informacja, bloga nie kontynuuje bo nic z niego nie będzie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Jak on to zrobił!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Nie bawię się w takie pierdoły nobiku smile.gif Wzorowa postawa społeczna :) Taka informacja, bloga nie kontynuuje bo nic z niego nie będzie :| Gdybyś podszedł 'Na serio' to coś by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dobra do 3 razy sztuka - nudy.boo.pl Zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Powiem tak Burn, masz prawie wszystko co potrzebne, ale nie masz cierpliwości, wytrzymałości itd. Sam robiąc starą stronę (upadłą zresztą) wiedziałem, że długo czasu minie zanim ktoś się pojawi, ale coraz więcej osób się pojawiało, coraz więcej odwiedzin itd. W międzyczasie trzeba rozwijać stronę i NIE PODDAWAĆ SIĘ. No i zacznij od przyjemnych dla ludzi tematów ;) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Święta prawda. Zastanów się co przyciąga mnie codzień na joemonster :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Macie racje. 2 nowe wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ogólnie piszesz w młodzieżowym Slangu, więc trafisz tylko do małej liczby osób, pisz do każdej, czyt. do dziadków, wtedy zyskasz o wiele większą "widownię", bo ten język znają wszyscy Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 I słyszę tyko jedno zdanie: ?Jesteś gotów oddać swą dusze w zamian za niebiańskie życie na ziemii?? TAAAAK PRZECZYTAŁEM GO CAŁEGO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 teraz wiem że mogę mieć każdą dziewczynę świata. challenge accepted Jessica Alba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Uważaj żeby ci nie zamknęli tego bloga za satanizm ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dzięki Fervi, na pewno skorzystam z twojej porady. A reszta, może by tak komentarz bez zbędnych ironii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Czemu :D Śmieszne toto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 tamten o zarabianiu kasy był lepszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Burn69 Seks, narkotyki i pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi