Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 haloł chciałem zgłosić, że na forum jest kilka błędów : - przy edycji strony "o mnie" w sytuacji gdy cała strona jest wycentrowana, tag zamykający zmienia się na </div> i za każdym razem trzeba poprawiać - przy edycji posta w tagach GML, gdzie jest komentarz po "//" na końcu pojawia się </span> - z tego, co zauważyłem, przyciski "Cytuj" i "Odpowiedz" cytują tylko to, co napisał user, ale to, co zacytował już nie - przy wyszukiwaniu postów/tematów założonych przez użytkownika za każdym razem pojawia się "Przepraszamy, administrator włączył zabezpieczenie przed floodowaniem. Odczekaj 20 sekund, pomiędzy kolejnymi próbami szukania." - nawet, jeśli ostatni raz z wyszukiwarki korzystałem tydzień temu. Thanks za uwagę i mam nadzieję, że jakoś uda się to naprawić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Chyba korzystasz z mikrofalówki aby wejść na forum bo ja takich problemów nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nie, mam laptopa, Win XP i Gugiela Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 @Makary155 Też się zdziwiłem. Szczególnie to ostatnie. ;| Chociaż po przeczytaniu: Nie, mam laptopa, Win XP i Gugiela Chrome. Już wszystko jasne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Mhm. Dziwny jest taki że u mnie się nawet otworzyć nie chciał :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Bo był zainstalowany dla innego usera lamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi