Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 sory spóźniłem się :D na testową na pewno dobra, a co do prawdziwych to zobaczymy jak będzie się przedstawiać reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nigdy bym się nie domyślił, że to człowiek, a co w ogóle szlachcic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 może na sucho to nie jest piękna grafika, ale na tle całego klimatycznego otoczenia nikt raczej nie będzie miał problemu z rozpoznaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pistolet na ziemię... Pistolet do ekwipunku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Piękna robot,a szczególnie ten do ekwipunku. Naprawdę sam go zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tak naprawdę. W gimpie jest coś takiego jak funkcja stary obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 A, czyli używasz gimpa... a nie zechciałbyś teraz zająć się tym koniem? Siodło mniej więcej takie https://lh6.googleusercontent.com/-oDjnTVQl.../ros013_097.jpg koń koloru brązowego, z białą strzałką na czole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nie tylko w gimpie, ale też w edytorze gm'a. Może zrobię tego konia, ale dopiero coś koło 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Może kontynuujcie współpracę na gg, chociaż to całkiem niezły pomysł na nabicie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nie używam gg, więc co najwyżej na pw, nie zależy mi na ilości postów :D Sheriff, koń może być i na jutro, mam czas, dopiero buduję silnik - choć z każdą godziną jest coraz bardziej zaawansowany ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Może kontynuujcie współpracę na gg, chociaż to całkiem niezły pomysł na nabicie postów. odezwał się ten co jest przeciwko nabijaniu postów a sam offtop zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wybierz: Może jeszcze coś poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Raczej ten pierwszy, ale jeśli kiedyś uda ci się to poprawić to byłbym wdzięczny - koń raczej nie trzyma poziomu szlachcica i pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 On mógłby być chudszy tam gdzie siodło. A. Potraktuj też moją szablę starym zdjęciem to będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Koń teraz nie jest priorytetem, bardziej zależałoby mi na kilku sprite'ach czeladzi (służby): dwóch w koszulach i czapkach podobnych do http://www.agnieszkamazur.com/obrazy/miniatura/kolpak_1a.jpg, jednej służki w sukni i białym kapturku. A jeśli będzie ci się nudziło, to przydałby się dach dworu szlacheckiego. Zwykły drewniany dach, na tyle duży aby móc pomieścić w nim takie pomieszczenia: http://bi.gazeta.pl/im/2/2543/m2543222.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Troszeczkę poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Koń nie ma takiego ogona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Stanął mu (ogon, zboczeńcy!) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nie no, wybacz ale ten brązowy ogon jest tak nisko, że można go pomylić z *ekhem*... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Krótszy przede wszystkim musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Macie wzory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ładny wzór, a do konia Sheriffa mam takie zastrzeżenie że jest źle wyskalowany względem człowieka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Koń bez szlachcica... Koń ze szlachcicem... Wydaje mi się, że dach dworku powinien być słomiany (takie wtedy były najczęściej, ponieważ szlachta mieszkała na wsi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 szlachta mieszkała na obrzeżach wsi, ale dwory miały jednak częściej dachy drewniane - wyszperałem w źródłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Na razie mam cuś takiego: Propozycja 1: Propozycja 2: Propozycja 3: Propozycja 4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Koń bez szlachcica... Koń ze szlachcicem... Wydaje mi się, że dach dworku powinien być słomiany (takie wtedy były najczęściej, ponieważ szlachta mieszkała na wsi). Ojezu, jakie to ohydne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Służka 1: lub Służka 2: i Czeladnik (jeszcze nad nim posiedzę): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dzięki za dach, a co do ludzi: hajduk/czeladnik jest w porządku oprócz czapki - wygląda jak głowa murzyna a nie futro trochę, więc może środek niech będzie granatowy, a futrzane kółko rudawe :D służka - jest OK, ale suknię mogłaby mieć bardziej widoczną, tak jakby na dole była trochę szersza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 sheriff99: niezłe limuzyny. ja bym je troche podrasował dodaj więcej detali i zachowuj proporcje!! tak wogle coto za koła po środku? chyba ci szyberdach nie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi