Roki Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Kumpel ( którego pewnie niektórzy pamiętają, ale nicku nie podam :D ) dostał dziwne zadanka, może ktoś wie jak je rozwiązać? 13. Przejdź ze strony Amazona do strony Pirate Bay klikając tylko na linki (nie wolno używać klawiatury). 25. Kolejna gra, tym razem wyszukiwarkowa. Wymyśl takie zapytanie dla wyszukiwarki, żeby znalazła tyle stron, ile masz lat. Ktoś wie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 z czego te zadania? ;o +Twój kumpel jest dziwny jeśli robi zadania tego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Z informatyki koleś im dał. W technikum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Chyba sobie z nas jajca robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Niet, serio ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 13. hmm... na pewno jakoś się da :) 25. o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 13. Bardzo proste. Start>>Panel sterowania>>Ułatwienia dostępu>>Klawiatura internetowa E:25. Stwórz tyle stron ile masz lat*ilość wyświetlonych stron na stronie i na każdej umieść ciąg znaków:"dsfsdfsdfsdfdsfsdfdsfgahsfdhasdfhaksjdfkjasfjk", wpisz takie zapytanie w wyszukiwarce i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Co do 13: - Nie może być kopiuj/wklej literki, - Nie może być klawiatura ekranowa :/ 25 -> No w sumie może przejdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Co do 13, to przejdź na samym dole strony Amazonu na Askville, wejdź w kategorię Computers, dalej Internet i szukaj czegoś o Piratebayu (znalazłem takowe tematy sprzed ponad 30 miesięcy i miały link do piratebaya, ale to dużo szukania) albo ewentualnie gdziekolwiek znaleźć wyjście na Wikipedię na tej stronie (często tam ją postują) i przejść przez strony co raz to kolejne na stronę poświęconą Piratebayowi i tam masz link do niego. Pewnie jest szybszy sposób, ale na taki teraz wpadłem na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dzięki, napisze kumplowi, może będzie dobrze :) Koleś im mówił że mało kto te zadania zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Bo mało kto jest takim idiotą, żeby to robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zadanie to zadanie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 zadanie 28. skocz po piwo dla nauczyciela do pobliskiego spożywczaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zadanie 25 zrobione w 3 sekundy ;# "fdsfga4" i jest wiek : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Aleś ty młody, 0 wyników. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Nie moja wina, że google ograniczyło Ci wyszukiwarke :/ Współczuje. Po wpisaniu fdsfga4 Jest komunikacik: About 404 results (0.12 seconds) : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Nie chodziło o liczbę sekund. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 @kt11117 :D @Nickolas Wyświetla: Nie znaleziono stron zawierających wszystkie podane słowa. Podana fraza - fdsfga4 - nie została odnaleziona. Podpowiedzi: * Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane. * Spróbuj użyć innych słów kluczowych. * Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych. EDIT: @kt11117 Setnych..., ale mniejsza o to. ;) EDIT2: Mogło Ci chodzić o malutkiego bombasa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 @Ferrari4 Nie masz wyników, ponieważ wpisałeś fraze w google.pl. Ja natomiast fraze "fdsfga4" wpisywałem w google.com :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 @Nickolas Emm, na początku rzeczywiście wpisałem w google.pl, potem wpisałem w google.com i wyszło to samo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 A no tak, zapomniałem powiedzieć - ja zapłaciłem abonament i dzieki niemu mam rozszerzone wyszukiwanie. ;P Po wpisaniu tej frazy mam taki link: http://www.google.com/search?client=ubuntu...-8&oe=utf-8 I jest wszystko ok :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie, nadal nie wyświetla. Spróbuj przez to: http://www.google.com/search?client=co_za_...a&q=fdsfga4 EDIT: Łeee, to się tylko różni tym, że u Ciebie nie ma reklam, a u mnie są. Dobra, koniec offtopu, bo się czasem zapominamy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 On troli po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 @kt1117 Sorry, ale jak Ci sie cos nie podoba to idź stąd. Nawet gdy kliknie sie w link Ferrari4 (fajny link :P) to jest wszystko dobrze. Więc, zejdź mi z oczu mehehehe : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi