Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Haj hoł :) Używam Game Makera 8..1 Standard i wszystko działało ok, ale gdy chcę otworzyć projekt Shota - GM ładuje projekt na ok. 70% a potem przestaje ładować. Czekałem 15min aż się otworzy, potem wyłączyłem program Menedżerem Zadań (inaczej się nie dało) i uruchomiłem jeszcze raz. To samo. Wyłączyłem kompa i włączyłem jeszcze raz - dalej dzieje się to samo. Dodam jeszcze, że gdy zaczynam ładowanie projektu - zwalnia komp, a najbardziej Gugiel Chrome. Po wyłączeniu GM system działa z normalną prędkością o.O Włączone programy to Rocket Dock, Avast, Gugiel Chrom i ten GM 8.1, więc nie ma przeciążenia spowodowanego zbyt dużą ilością otwartych programów. Da się coś z tym zrobić? Proszę o pomoc, bo Shota mam tylko w postaci .gm81 więc GM 8.0 odpada :P Thanks, Smo Bedziom. E: Yep! Zły podpis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Może projekt jest uszkodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Gdyby projekt był uszkodzony, prawdopodobnie wyskoczył by błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Hrmpf... plik od kiedy zapisałem go do postaci .gm81 byl zapisywany normalnie, bez bugów i ani razu nie wysypał mi się system gdy projekt był otwarty, więc nie wiem, co mogło go uszkodzić. A jeśli jednak, to jest metoda na odzyskanie treści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czy ktoś mógłby odpowiedzieć? Proszę, to dla mnie bardzo ważne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Może wyślij komuś, kto też ma GM 8.1 i niech on spróbuje naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Kto chce? ^^ E: znalazłem trochę nieaktualną wersję która działa, więc może nadrobię. Ale jeśli ktoś mimo to chce mi pomóc - byłbym bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Czemu nie skorzystasz z backupów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Szczerze powiem, że po prostu zapomniałem o plikach .gb1 <fejspalm> Dzięki za przypomnienie, Huder :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi