Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam. Jak w temacie. Znalazłbym sam program ale każdy który ściągnę, nie działa... Co polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Any Video Converter. Wrzucasz plik filmowy (lub link z YouTube) i po prawo wybierasz Audio File MP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki :) Ale ja bym chciał zamienić na sam dźwięk. To będzie to? Hmh. Ja i moje szczęście. Klikam żeby się przekonwertowało, a tu raport o błędach -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie próbowałem nigdy z formatu filmu na dźwięk, ale powinno się dać, a program nie waży dużo. Total Video Conventer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 "SUPER" Używam go od czasów gdy konwertowałem mp3 ma amr. Konwertuje na na prawdę ogromną ilość formatów i ma sporo opcji które sam możesz dostroić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Format Factory. Fajny interfejs. Dużo formatów audio, video i obrazów. Ma też funkcję zgrywania z DVD do pliku video lub audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki wszystkim ale problem już zażegnany. Kolega na GG mi polecił Total Video Converter. Tak jak pisze DarkTeam ;) Dziękuję za chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A jak chcesz coś małego do samego YT to vidtomp3 (strona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi