ediepl Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Tytuł: DeadPlanet Gatunek: MMOTDS Opis: Gra będzie typowym mmo osadzonym w niedalekiej przyszłości polegająca na zabiciu przeciwnego teamu, lub innych graczy. W grze będzie kila trybów gry między innymi TD, FFA, ZM. Autorzy: Programowanie: edie(ja ;P) Fabuła: Brak Grafika: raperr Muzyka: Chwilowo brak. Screeny: WIĘCEJ SCREEN'ÓW NA DOLE Prace nad projektem: Hud Edytor map Kreator postaci Auto update Prace wykończeniowe Przepisywanie sewera do C++(Po wyjściu wersji w GM) Legenda : Zielony - Ukończone Czerwony - Nie wykonane Niebieski - Teraz pracujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Totalna pustka jak na razie, czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 @raperr grafika jest po prostu boska. @edie dobrze Ci idzie bardzo mi się podoba latarka Jak na razie za dużo nie widać (bo za pewne za dużo nie ma) ale fajnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 No fajnie się zapowiada, konkurencja dla Bedzia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 A można prosić o rozwinięcie skrótów bo TD to chyba Team Deadmatch, a reszty za członka nie mogę rozszyfrować mało gram w strzelanki. Jeszcze pasowało by napisać czym ta gra będzie różniła się (czyt. czym będzie zachęcała do zagrania właśnie w nią) od innych gier. Grafa postaci fajna reszta chyba będzie zmieniona więc nie warto oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Team Deadmatch - walka drużynowa Free For All - każdy na każdego (totalna masakra xD) Zombie Mod - zombiee Właśnie robię mapkę i wrzucę screena za jakieś 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No i jak tam ze screenem? Btw. czy to też będzie offline np. z botami czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Nie wiem czym tak sracie, 3 graficzki i latarka na krzyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zaczynasz mnie po woli denerwować... Czym sramy? Może tym jak ######ście było zanim napisałeś. Tak na razie nie widać za dużo ale zapowiada się dobrze, jak na razie tylko tyle można powiedzieć. Btw. po co w ogóle komentowałeś? Żeby sobie posta nabić? Jeśli tak to brawo udało Ci się... I tak wiem właśnie robię to samo, ale nie dlatego żeby nabić sobie posta tylko żeby zwrócić uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na razie można skomentować tylko latarkę bo całą resztę już widzieliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Kilka nowych fotek na których już coś jest: Ps: Szukamy osoby do zrobienia HUD, chętni pisać w komentarzach lub na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wygląda świetnie, oprócz jednego szczegółu: w niektórych przypadkach wydaje mi się że światło dziwnie pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 boskie, jakbyś dorobił oświetlenie gracza to by było w ogóle genialne i w końcu grafika rappera doczekała się godnego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Co prawda to prawda ale czy w końcu ja się doczekam nazywania mnie rapeRRem a nie raPPErem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Nie myślałeś może o żółtym świetle? Te jest świetne ale mało mroczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Światło jest z neonówki więc musi być białe, z resztą lepiej wygląda ta jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 No fajnie się zapowiada, konkurencja dla Bedzia :P Nom <_< @Edie i Raperr - na pierwszych screenach pustka, ale jak zobaczyłem te nowe... Bardzo mi się podoba i czekam na wydanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 nie chcialoby Ci się przesłać mi przykładu tej Twojej latareczki? :D W celach naukowych, dowiem się jakiś nowych zastosowań i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 To nie moja "latareczka", nie mam czasu żeby tworzyć "latareczkę", wolałem skupić się na silniku, używam Phoneix L3S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Co raz lepiej się zapowiada. Już się doczekać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 To może jeszcze screeny z edytora: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Uwzglednij w rzucaniu cieniu to, czy nie napotyka po drodze jakis obiektow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jak zrobisz cienie rzeczy które nie są prostymi bryłami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 skryptem L3S_vertex_add(odległość,kierunek,depth), jeszcze tego do końca nie rozgryzłem, ale jakoś sobie radzie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Jak tam prodżekt? :) ps. i zmień już nazwę tematu na DeadPlanet ;p 888 post : DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Projekt idzie dobrze, aktualnie piszę silnik, ale tym razem w c++. Ps: Jak zmienić nazwę tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Chyba pełna edycja pierwszego posta, nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 W grze będzie kreator postaci, mamy już 35 "części". Przykłady: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 oprócz tego po lewej na dole to wszystko wyglądają prawie identycznie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Czy ja wiem, no może trochę :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi