Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Na początek przedstawienie bohaterów, przedsiębiorca Pakłas: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Przedsiębiorca pakłas? hahaha i RockGames. To jest to czego chciałbym w komiksie :D Niech w nim będzie, że spamuje adminom pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kocham cię, anty! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Haha, nie zapomnij o dyzmku! To postać obowiązkowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dzięki :) Postaram się umieścić wszystkie najważniejsze postacie ^^ Kolejna postać, Bagniak, pomocnik kowala Giedaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Musi być bagniak? To ksywa takiej brzydkiej dziewczyny z okolicy i mi się kojarzy :I Czekaj. Oprócz dyzmka dałbym jeszcze Bedzioma bo jest zauważany ostatnio ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Holdysz jako malarz obrazów abstrakcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Obrazek z pakłem miażdzy scenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 @Law: Jakby Ignisuizmem z sygny strzeliło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Fajnie to wygląda. Też chcę być w komiksie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ANtY rób następną postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dyzmka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mnie i Dyzmka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Jakiegoś admina...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Psychixa i Ignisa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ignis to prorok cyckooczy a nie jakiś tam admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A ja jestem Kapłanem Tęczowych Wombatów, więc może też o mnie...? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dodaj nikasa jako miejscowego pijaka koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ohoho już wyobrażam sobie siebie w sutannie :D ARGHM! Korodzika! Koniecznie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 a ja chcem też beć w tym kemiksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wszyscy chcą być w komiksie Antego :P Hah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Bidon, Fortek oraz Dyzmozg - trolle rzeczne (w tym jeden to troll leśny, a drugi to troll jaskiniowy ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Bidon to od jakiego nicku? Edit: Dobreee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Las <3 @Edit: I obowiązkowo zrób siebie jako malarza konkurującego z KubąGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zauważyłem małą niezgodność. Fortek powinien mieć gołą KLATĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Zrób Platynę w rosole ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 No tak, law ma 100% racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Bidon to ja i jestem trollem leśnym? :D Po kłakach wydaje mi się, że Bidon to ja :P Dobre :) Zrób coś z administracją! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Wiadera też bym dał... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi