Vhad Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam, zrobiłem odtwarzacz muzyki, lista utworów i wogóle. Ale mam pewien problem przy ładowaniu muzyki. Nie wiem jak to opisać więc opisze to tak: Ładowanie - Nazwa zespołu - Poszczególny album =Zaladowanie piosenek z albumu Ładowanie - Nazwa zespołu = Nie znajduje piosenek. Powiedzcie co mam zrobić? Pozdro, Vhad :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Poczytać w dokumentacji o obsłudze plików. I pokazać nam drzewko piosenek, czyli jak są ułożone na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 pokazać nam drzewko piosenek No to raczej to Ty powinieneś zajrzeć do dokumentacji : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dlaczego? Drzewko jest jak najbardziej potrzebne, by wiedzieć, skąd je odczytać. Widzisz w tym coś dziwnego? Podpowiedź: Poczytaj w dokumentacji o atrybutach plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Znalazłem tylko o dźwiękach w dokumentacji, o atrybutach plików nic : ( Moglibyście GML podać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Are you kidding me ಠ_ಠ https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nie :) Ale dzięki. I to nie moja wina że dokumentacja jest tak podle schowwana :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Sorki za doubleposta(i tak pewnie dostanę warna) no ale z dokumentacji niewiele się dowiedziałem. Gdyby ktoś był chętny spróbować ogarnąć ten plik to mogę przesłać ;). Pisać w temacie albo na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A co dokładnie chcesz osiągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 W jakim sensie osiągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 @Sernat: ale po co pokazać drzewko piosenek nam? @Vhad: używasz sound_add? Jeśli tak, to lepiej przerzuć się na DLL-a do streamowania muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ok spróbuje thx Muuuuu(chyba dobrze)czek ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi