Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No to tak Chcę sobie posłuchać muzyki z psp ale pech chciał że to syfne SensMe channels które zmienia głośność ścieżek itp itd jest tuż nad ikonką karty pamięci i przez pomyłkę właśnie ten syf włączyłem. I TERAZ CIERPIĘ BO MAM SYF ZAMIAST DŹWIĘKU. W sensie jakieś bąbelki w tle czy tam to że prawie w ogóle nie słychać wokali. Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Wyłączyć tą opcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Nie korzystaj z SenseMe do odtwarzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Oj no, Gnyś, przez przypadek włączyłem :< Markary - Ni uja nie wiem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wchodzisz w opcje -> potem do audio i tam któraś z opcji (mam psp w innej wersji językowej więc Ci nie powiem a psp mi padła po graniu wczoraj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi