PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Tytuł:SHIIID Gatunek: Hołłoł/Logiczna Opis: Spodobała wam się 1-nka, Służące Stasia w Japoni nigdy nie skączyły 2-jki, więc macie trójke. Dzieje się dokładnie to samo, tylko że w 3D. Naprawdę. Będę przepisywał grę do C-Sharp + XNA. Gra miała być sekretem aż ją skończę, ale i tak już dużo osób o niej wie. Wszyscy betatesterzy, czyli: Japanstache Dzięki że nie byłeś zły że ci zdekompilowałem grę, i zacząłem przerabiać bez pozwolenia. Flaque Dziękuje za motywacje w stylu "To jest niegrywalne" Wojzax Dziękuje za motywacje przeciwną do Flaka, co negowało efekt. Nikas Ty chyba byłeś pijany czy na kacu jak zwykle, więc nie mowie co powiedziałeś. Dawidds Mój C# Mentor <3 Szykujcie się na duży szok, bo w ogóle nic nie dodałem do gry od wydania bety. Download: http://www.mediafire.com/?xzeb42s4li8vf46 Rozmiar pliku: 13 MB spakowane, 15 MB wypakowane Autorzy: Programowanie: Poxi i tylko Poxi Fabuła: Tak naprawde to Japanstache Grafika: Japanstache, ofc Muzyka: Muzyka z najlepszej częsci Resident Evil Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Usunąłem spamowisko, wracamy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak to uruchomić? Ciągle mi się wyświetla jakiś biały napis heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 lol ups. Z. Tak jak w oryginale. Zapomnialem o tym : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dobre to jest. Koncepcja ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 To jak to się dokładnie uruchamia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dla ciebie koksi aż się zalogowałem ;3 (witam gmclan ponownie ;x) myślałem że żadna gra na gmclanie się nie wybije, jednak widząc to cacko zmieniłem zdanie. jestem za. ogólnie ładnie wygląda i ma klimacik 12345252 razy lepszy niż w 2d ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ze screenów tego nie widać, i sczeszże mówiąc nie byłem też przekonany ale zagrałem. I muszę powiedzieć ta gra jest za-je-bio-ha. Wszystko ze sobą pasuje grafika, muzyka i w ogóle. Grał bym jeszcze dalej gdybym wiedział jak przejść ten poziom gdzie trzeba włączyć przyciski na ścianie (na środku ściany jest tablica -7 jeśli się nie mylę w dodatku zdaje mi się że to ma coś do roboty właśnie z tą zagadką), próbowałem wszystkich kombinacji 2 i 3, 2 i 4 (lub 5 nie jestem pewien), 3 i 4 (lub 5 nie jestem pewien). Ale i tak nie udało mi się uruchomić windy (bo chyba to trzeba zrobić tak?). Gdybym miał oceniać to dałbym 4.5/5. Brakuje Ci 0.5 bo nie było żadnego opisu sterowania. Po czym widzisz że wielu graczy nawet nie przeszła przez biały tekst na początku. Ale się na razie powstrzymam, w końcu nie chce tak dobrze zapowiadającej się gry zmniejszyć reputację(Jeśli można tak powiedzieć). Tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chyba nie tak to ma wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na przyszłość staraj się używać tekstur ^2 :) @UP: Właśnie u mnie tak samo to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Da się przejść ten moment jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wow, serio gracie przy takim wygladzie : O? Anyway, wiem, niektore systemy maja taki problem. Dziwne. Tak morro, tez nieopisane ale zanotowane, gdy ciebie cialo dusi, musisz mashowac lewa strzalke jak sie tylko da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przy drzwiach wyjściowych (widać exit) więcej nie zrobiłeś? Bo jakoś się nie mogę wydostać. EDIT: Swoją drogą, dla zainteresowanych korzeniami i esencją geniuszu Japana w tej grze https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi