TO_mek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam! W jaki sposób można zapisać projekt z GM8.1 do GM8.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Exportujesz wszystkie zasoby z gm 8.1, a w gm 8.0 je importujesz.Pytałeś się w sb i dostałeś 3 odpowiedzi, nie rozumiem po co zakładałeś ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Exportujesz wszystkie zasoby z gm 8.1, a w gm 8.0 je importujesz.Pytałeś się w sb i dostałeś 3 odpowiedzi, nie rozumiem po co zakładałeś ten temat. Sorki. Bo myślałem, że clanowy shoutbox odświeża się automatycznie i po 30 min czekania założyłem temat :). Przynajmniej będzie dla potomnych (File-Export Resources a następnie File-Import Resources). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Odświeża się automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 gnysek, Mi czasami staje i trza strone ładować od nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Fakt, ja też czasem zostawiam strone, patrze czy ktoś coś napisał i dopiero po odświerzeniu strony jest all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi