sfinkss Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Szukasz idealnego laptopa do codziennego użytku? Właśnie znalazłeś! mam na sprzedaż laptopa acer 5738G. Specyfikacja techniczna w skrócie to: procesor 2 rdzenie Intel Core 2 Duo t6500 3GB pamięci RAM DDR3 karta graficzna Nvidia g105m dysk 250 GB win vista home premium Bateria trzyma ok 15min. Cena to 1250zł. ( http://allegro.pl/acer-aspire-5738g-multim...1773324863.html ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Co jest z tym ekranem, podrapany? Straszne smugi ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ekran jest OK;) Czyściłem go wilgotną ścierką do ekranu, i jeszcze nie zdążył wyschnąć w czasie robienia zdjęć, dlatego takie smugi widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Szukasz idealnego laptopa do codziennego użytku? Właśnie znalazłeś! mam na sprzedaż laptopa acer 5738G. Rozumiem, że specjalizujesz się w marketingu internetowym :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 "Bateria trzyma ok 15min" więc nici z używania laptopa z dala od gniazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cóż za dedukcja :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie specjalizuję się:P no tak, ale to już zależy jak kto woli. ja sam bardzo rzadko mam laptopa gdzieś gdzie nie ma gniazdka. niektórzy trzymają laptopa na biurku 24/7 a inni chcą z nim chodzić po dworze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja mam tak samo ze swoim laptopem. 10-15min i bateria jest dead... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja bym Ci radził trochę zejść z ceny bo ktoś sobie wejdzie np. TUTAJ i już nie sprzedasz laptopa ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 no karta lepsza, ale procesor gorszy i tam tam jest 2gb ddr2, nie 3gb ddr3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja mógłbym się pochwalić, że ma 70GB większy dysk ale po co. Ten MSI jest nowy, ma win7 i jest w tej samej cenie. Dałbym jeszcze jeden link ale nie będę chamem, mam nadzieję, że sprzedasz laptopa ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Szukasz idealnego laptopa do codziennego użytku? Właśnie znalazłeś! mam na sprzedaż laptopa acer 5738G. Specyfikacja techniczna w skrócie to: procesor 2 rdzenie Intel Core 2 Duo t6500 3GB pamięci RAM DDR3 karta graficzna Nvidia g105m dysk 250 GB win vista home premium Bateria trzyma ok 15min. Cena to 1250zł. ( http://allegro.pl/acer-aspire-5738g-multim...1773324863.html ) ...Tak slabo? :/ Gdyby nie ta bateria to chetnie bym kupil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Baterie można zawszę wymienić :) więc jeśli Ci się podoba to bierz potem możesz nie mieć już takiej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 @m@rcixxx Dzięki tobie ludzie weszli w ten link. :P BTW. mój laptop też trzyma jakieś max 15 minut. (Fujitsu-Siemens Amilo L1310G) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 To jest przez to że dużo osób ma laptopy podłączone non-stop oraz nie czekają aż bateria padnie tylko ładują. Tak samo jest z telefonami i przenośnymi konsolami. Coś co trzeba zapamiętać na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 To jest przez to że dużo osób ma laptopy podłączone non-stop oraz nie czekają aż bateria padnie tylko ładują. To wszystko zależy od rodzaju baterii. Z tego co się orientuję, to baterie typu Li-Ion (a te są chyba najpowszechniej obecnie stosowane) właśnie trzeba ładować jak najszybciej po rozładowaniu i nawet pełne rozładowywanie jest w ich przypadku niewskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Pewnie masz rację, ja się za bardzo nie znam. Wiem tyle co w telewizji oglądałem jakiś program i z lekcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Onbiżka ceny do 1100zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi