I am Lord Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Tak się zastanawiałem jaka jest komęda na lustrzane odbicie sprita (odbicie lewo, prawo). I nie mogłem na to wpaść a jest mi to potrzebne. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 image_xscale i image_yscale. Ludzie, czytać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A konkretnie piszemy: image_xscale=-1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 hej a jesli chce zrobic lustra.. pelno luster, nie koniecznie odbicia ze jak stoisz w lewo to w lustrze ma byc w prawo... np ze mijasz se lustro w platformowce i na lustrze to wiadc... tak jakby lustro bylo za postacia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi