baca Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Tytuł: kill'em all Gatunek: gra akcji Opis: Jest to gra w której twoim zadaniem jest zabicie jak najwiękrzej ilości królików. Wynikiem możesz się podzielić z wszystkimi za pomocą punktów online. Download: https://gmclan.org/uploader/2092/KILLEM_ALL_apk.zip Rozmiar pliku: 233 kb Autorzy: Mateusz Bacławski Programowanie: Ja Fabuła: moja Grafika: moja+internet Muzyka: internet Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Na PC, czy komurke? Ok, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Masz napisane w tytule... Zdążyłem przetestować na LG GT540 Swift. Chodzi przyzwoicie, czasem mi się, ale to nie przeszkadza. Grafika dobra, ja nie mogę się do niczego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Baca, musisz robić gry na Androida? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To jest ignorancja tych biedniejszych :D A te wyniki, to trzeba mieć dostęp do neta na fonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 @up 2 Tak. (Chętnie też bym na ios robił, ale narazie mnie nie stać więc pozostaje android) @up Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 @a na fony typu Samsung Avilla nie dałbyś rady tego zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 @up czyli java, pewnie tak ale bez punktów online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Nawet fajna, jak już miałem 115100 pkt to mnie palec zaczął już boleć :P i odpuściłem. :D 3 jestem. na Xperia X8 działa na luzie, nie przycina się wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Emulator androida na PC Jak skończę pobierać to ocenię. Ah.. Wersja Androida 1.5.3 -_- No to nie odpale gry. Ale po screenach ładnie wygląda. Pewnie nie jest jakaś super wciągająca ale to jest wada gier mobilnych. W dodatku to są tylko moje przypuszczenia. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Jeśli te króliczki można by zabijać w rytmie hit the ligths (z kil'em all metallicy) to ściągną bym odrazu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Jeśli te króliczki można by zabijać w rytmie hit the ligths (z kil'em all metallicy) to ściągną bym odrazu ;D Albo Battery :P Nie mam fona więc nie sprawdzę, ale po screenach widzę że to gra, w której zabija się krwiożercze króliki, które chcą przejąć władze nad światem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 UPDATE: Kill'em all wylądowało w markecie! https://market.android.com/details?id=com.mbs.killem_all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Na spicy dziala bez zarzutów, a sama gra wciąga na 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Gra działa na htc wildfire. Do samej gry nie mam większych zarzutów, poza tym że szybko się nudzi i że celem krwawej masakry nie są te gołębie :D apropo, popraw błąd orto. w opisie gry na markecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dodaj nowe króliki np czarne i że tak bujają się mocno na prawo i lewo. Np bonusy że chwilowe spowolnienie spadania królików. etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi