IamTheLaw Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witajcie. Ostatnio pakuję na siłce intensywnie, wspomagając się suplami takimi jak kreatyna i HMB. Problem polega na tym że od tego HMB schudłem mocno utrzymując stałą wagę ciała (czyli wygladam na chudszego a waze tyle samo) i czy jak nie będę jadł HMB a tylko samą kreatynę to nie będę gubić tkanki tłuszczowej? Bo cholera jestem chudy, ale bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 chyba umrzesz ale nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 szlag cie jasny trafi btw.: kurczak, ryż i kreatyna zrobią z ciebie skurw...na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 bierz dalej to samo, ale kanapki smaruj dżem(or)em oraz smalc(or)em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 i co, to było zabawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie, to było na serio. Smalcor jest wysokokaloryczny, co zapobiegnie chudnięciu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie, to było na serio. Smalcor jest wysokokaloryczny, co zapobiegnie chudnięciu ;d tłuszcz utrudnia wchłanianie kreatyny, nie wiesz to sie nie wypowiadaj @phoenix kurczak, ryż i kreatyna zrobią z ciebie skurw...na zamiast ryżu płatki owsiane :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dlaczego pytasz na forum, in genere, biochemicznych ignorantów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dlaczego pytasz na forum biochemicznych ignorantów? ponieważ tylko tu mam konto, a jestem zbyt leniwy by założyć na wyspecjalizowanych forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 NO CHYBA DŁUGO NIE POŻYJESZ NAPRAWDĘ TAK TRUDNO CHOĆBY WYGUGLOWAĆ SPECJALISTYCZNE FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ponieważ tylko tu mam konto, a jestem zbyt leniwy by założyć na wyspecjalizowanych forach Pozwoliłem sobie diagnostycznie zaznaczyć przyczynę Twoich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 http://boards.4chan.org/fit/ Nie musisz mieć konta. Nie musisz nawet się nazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 jaki kur.. fiteness??? http://www.polskiboks.pl/forum/viewforum.php?f=14 http://kulturystyka.pl/kategoria/odzywianie/ trenujesz typowo na mase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Bądź harcerzem, wyciskaj 20 żerdek i 2 siekiery na klatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witajcie. Ostatnio pakuję na siłce intensywnie, wspomagając się suplami takimi jak kreatyna i HMB. Problem polega na tym że od tego HMB schudłem mocno utrzymując stałą wagę ciała (czyli wygladam na chudszego a waze tyle samo) i czy jak nie będę jadł HMB a tylko samą kreatynę to nie będę gubić tkanki tłuszczowej? Bo cholera jestem chudy, ale bez przesady. Jesteś młody, masz słomiany zapał, bierzesz suple przy zbyt małym stażu treningowym, nie masz planu treningowego, diety, nic z tego nie będzie, na ulicy i tak w pycho dostaniesz ;). Edit: rozumiem, że spodobały Ci się filmiki z Robertem Burneiką. Jak widzisz Tuska to też nagle chcesz zostać premierem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jesteś młody, masz słomiany zapał, bierzesz suple przy zbyt małym stażu treningowym, nie masz planu treningowego, diety, nic z tego nie będzie, na ulicy i tak w pycho dostaniesz ;). Edit: rozumiem, że spodobały Ci się filmiki z Robertem Burneiką. Jak widzisz Tuska to też nagle chcesz zostać premierem ? mam plan trenigowy i dietkę, a co do ulicy to nie ćwiczę by spuszczać komuś łomot, tylko bo mam takie widzimisię staż 7 miesięcy, burneika tudzież pudzian nie są moimi idolami, ćwiczę z własnych chęci + może ktoś odpowie na moje pytanie w końcu @fronia rzeźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Człowieku jak na forum o grach ktoś ma Ci odpowiedzieć na takie pytanie? Czyżby Następny młokos z niskim poczuciem wartości który nie ma komu się pochwalić że koksuje. Chcesz się dowartościować w ten sposób? Nie rozumiesz że MY TEGO NIE WIEMY? Zero wrogości, ale to są sprawy w których głos powinni zabierać profesjonaliści- dla Twojego dobra Law. To tak jakbyś prosił Bedzioma o to aby był Twoim trenerem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Człowieku jak na forum o grach ktoś ma Ci odpowiedzieć na takie pytanie? Czyżby Następny młokos z niskim poczuciem wartości który nie ma komu się pochwalić że koksuje. Chcesz się dowartościować w ten sposób? Nie rozumiesz że MY TEGO NIE WIEMY? Zero wrogości, ale to są sprawy w których głos powinni zabierać profesjonaliści- dla Twojego dobra Law. To tak jakbyś prosił Bedzioma o to aby był Twoim trenerem ;) heh, lubie jak sie ludzie tak plują jak ty, dostarczyłeś mi soczystego uśmiechu na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 On ma rację. To forum jest związane główne z Game Makerem. Tematy rozchodzą się tutaj na programowanie również w innych językach, sprawy dotyczące sprzętu i oprogramowania komputera, czasami matematyka. Lecz jeżeli chodzi o korzystanie z siłowni, tzw. pakowanie i problemy z nimi związane, nie znajdziesz tutaj pomocy. Nie jesteśmy specjalistami w tej dziedzinie. Znalezienie programisty/informatyka potrafiącego odpowiedzieć na twoje pytanie graniczy z cudem. W końcu programowanie nie jest jako tako związane ze sportem. Z resztą alwin mówi dobrze, jedyna osoba, która by mogła jakoś spróbować wypowiedzieć się na ten temat jest Bedziom :) . Pewnie wymyśliłby coś zgodnego/niezgodnego z logiką, śmiesznego na swój sposób, ale może by trafił w twoje oczekiwania. Być może nawet sam znasz odpowiedź, czekasz tylko na poparcie swej hipotezy. Ale tak jak ja i moi poprzednicy powiedzieli: to nie miejsce na pytania z tej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Z resztą nie trzeba się nigdzie rejestrować bo młokosy założyły na sfd itd. milion podobnych tematów i znalazł by na pewno bliźniaczy temat :). Ale tu się ujawnił najzwyczajniejszy sentyment do gmclanu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 dokładnie do nie miejsce ale trochę mi się ciebie żal zrobiło bo 7 msc :P i nic nie przytyłeś ,więc na 100 % trenujesz na siłę lub masz tarczyce najpierw się zbadaj na podwyższoną tarczyce która nie pozwoli ci tyć gdy nie masz lub jest zaniżona to jest ok .. i możesz ćwiczyć ... i w twoim wypadku ćwiczy się na masę ... same odzywki za przeproszeniem g dają musisz sobie rozplanować dietę i ja wiem że dieta to prawie wszystko ja przytyłem 5 kg przez 2 msc na siłowni ! :) ale obecnie jestem chory ... i nie mogę ćwiczyć ... ale mniejsza z tym tak jak mówiłem ćwiczenia na masę czyli od każdej parti mięśni odstęp 1 tydzień czyli ćwiczysz 3 razy w tygodniu każdą partię mięśnie np pon : klata i tricepsy .. środa : bicepsy i plecy piatek ... kapturki i nogi daje przykładowo zawsze małe z dużymi partiami ale to pewnie wiesz :P a więc wyżyć te swoje odżywki i weź się za prawdziwe jedzenie :D czyli stejki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Kup sobie BSN NO-Xplode. To jest aktywator tlenku azotu w organiźmie, po tym jest pompa, siła i przyrosty obwodów : D, do tego dorzuć jakiegoś dobrego gainera i rozpie***li cię tak, że szok : D. Edit: zamiast gainera na początek może jednak stejka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 1. już ponad 20 postów i niby nikt się tu nie zna? 2. Napisz ile serii, powtórzeń wykonujesz, o jakie mięśnie dbasz, a poza tym jaka jest twoja różnorodność ćwiczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 1. już ponad 20 postów i niby nikt się tu nie zna? 2. Napisz ile serii, powtórzeń wykonujesz, o jakie mięśnie dbasz, a poza tym jaka jest twoja różnorodność ćwiczeń? robie tyle serii ile jestem w stanie wycisnąć, powtórzeń robie 15 (powoli wykonuję). cwicze górną partię pleców, bicepsy i klatkę piersiową, na 2 pierwsze ze sztangą, na klatę to pompki. pomiedzy seriami 1 min przerwy, co do róznorodnosci to staram się np inaczej chwytać sztangę, a z pompkami to np ze nogi na krześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Chudniesz bo to jest trening na rzeźbę - 15 powtórzeń. Jak chcesz przybrać na masie rób około 10 jak na siłę to jeszcze mniej (6-8 max. ciężarem). Weź sobie jakiś trening porządny 3 dniowy gdzie ćwiczysz każdą partię mięśni a nie tylko klata, plecy i biceps... Takie jest moje zdanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 słuchaj się miszcza - Hardkorowego Koksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Chudniesz bo to jest trening na rzeźbę - 15 powtórzeń. Jak chcesz przybrać na masie rób około 10 jak na siłę to jeszcze mniej (6-8 max. ciężarem). Weź sobie jakiś trening porządny 3 dniowy gdzie ćwiczysz każdą partię mięśni a nie tylko klata, plecy i biceps... Takie jest moje zdanie :) ćwiczę tylko te partie mieśni bo w te wakacje najrzadziej co drugi dzień na rowerze jeżdżę to dystans to tak pojezdzic po miescie, a może przerzucę się na masę, ale jak już to za tydzień i tylko na bica i plecy bo klatę chcę wyrzeźbic a co do bedzioma, jest opcja ignorowania danych uzytkownikow w opcjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jaklub mi wysyłał kiedyś taką opcję, bardzo przydatne. Wchodzisz na profil i w opcjach tego użytkownika dajesz ignoruj użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nie wiem czy masz do tego warunki ale ja bym wprowadził większą różnorodność ćwiczeń np. na klate rozpiętki, wyciskanie na ławce prosto i z ukosem, wyciskanie hantli, pompki. może dla tego chudniesz że nie rzeźbisz mięśni pod każdym kątem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 a może przerzucę się na masę, ale jak już to za tydzień i tylko na bica i plecy bo klatę chcę wyrzeźbic jak masz tak robić to daj sobie spokój , wiesz o siłowni tyle ile nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi