Threef Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Widzicie jaka jest pogoda za oknem? Nudzi mi się! Nudzi mi się i to bardzo! Proszę was o tytuły filmów które Wam się podobały. Nie obchodzi mnie gatunek! Chcę wiedzieć co Wam się podobało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=25304 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Chodziło mi o filmy z nowszych, ale ok to mi powinno na razie starczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Chłopaki nie płaczą z tamtych ci polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Zona na Niby - komedia z Adamem Sendlerem, Seks terapia - też komedia, Sucker Punch - ten fil naprawdę warto obejrzeć, Rango - animowany 3d, Unisputed 3 - fil o walkach w więzieniu, Agent XXl 3 - komedia, Rytuał - Dramat, Horror, Ksiądz 3d. Mam nadzieję, że coś z tego wybierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jestem bogiem i Tożsamość, wygoogluj sobie opisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Kiler, Kilerów dwóch, Weekend, wszystkie Straszna Filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Dzięki za wszystko! Jestem bogiem miałem oglądać i wypadło mi z głowy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Wszystkie: SW, LOTR, Matrix'y, Shreki, Godziny szczytu, Alieny xd, Predatory i ich starcia, Straszne filmy, Piraci z karaibów, Desperadosy, Faceci w czerni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 LOTR ostatnio dorobił się wersji rozszerzonej. Widział ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Nie gustuje w nowych filmach ale nie oglądaj Skyline ani Bitwa o Los Angeles bo to gnioty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A ja ci na dziś polecam "Władce Pierścieni " :) masz gwarantowane 8 h rozrywki ^^ , no chyba że oglądałeś bo to klasyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Polecam ze swej strony "Hot Fuzz" "Repo Men" "Lock, Stock and two Smoking Barrels" "Trainspotting" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Najlepsze jest to, że koleś prosi o nowe filmy, a tylko ja o takich napisałem, ogarnijcie się ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja dałem Weekend. Nie znam innych "nowych i dobrych" filmów. Chyba, że Avatar się zalicza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ze swojej strony mogę polecić "Ironclad", fajna bajeczka opowiadająca o Wielkiej Karcie Swobód. Komu podobał się "Kill Bill" powinny spodobać się sceny odcinania rąk czy przepoławiania ludzi toporem. A może przeniesiemy się na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nie można już do tamtego. Chyba, że chcesz warna za necroposting. BTW. Kill Bill dobry film. Oglądałeś Pulp Fiction? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi