PsichiX Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 pablo: przez samo "OSOM" można było się zorientować, o co chodzi, eh D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 To nie jestr czasem na podsatwie projektu z uzyciem dyzmgine ktory mi Law wyslales szmat czasu temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ignis skoro wiedziałeś że to taki shit to poco to wstawiałeś? Mogłeś się przecież domyśleć naszej reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 wstawianie takich gier to trolling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Trolling, o ile twórca jest w pełni świadomy niskiej jakości dzieła. W tym wypadku to raczej młodzieńcza ułańska fantazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Aj. Nie chodzi o to. Jeżeli się ktoś zastanawia godzinę jakie zrobić poruszanie się postaci to jest to denerwujące, nieprawdaż? Ignis skoro wiedziałeś że to taki shit to poco to wstawiałeś? Mogłeś się przecież domyśleć naszej reakcji. Skoro bedziom chciał to wrzuciłem :P No... Skoro dalej mnie się tu obraża to ja wychodzę i nie wiem kiedy wrócę :) Tak na serio to zamykam bo bedziom dostanie jeszcze zawału przez oceny swej (na pewno) przecudownej gry :) Hmh. Nie trolluję. Musicie mi uwierzyć na słowo ale (Nie mówię w tym momencie o bedziomie że jest słaby bo to niemiłe) porównajcie sobie tą produkcję i resztę tworów bedzioma (włącznie z ocenami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 tą produkcję TĘ produkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 No cóż. Ja twych pomyłek w temacie 'tę, nie tą' naliczyłem dwie ;x Ale ok ok... Będę się pilnował skoro wszyscy się starają. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi