Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @up - Nie, to była ciekawość. OTW. nie było Cię za czasów Smo więc pisz o mnie per Bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dobra, atwg to jesteś mistrzem dekompilacji notatnikiem :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @Smo Drugi dyzmek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Czemu dyzmek? :huh: Ja piszę poprawnie (ortograficznie). @EdiePL - ale ja mam po prostu program o nazwie Decompiler... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @Smo Drugi dyzmek? Nie obrażaj dyzmka szatanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wcale nie. Czytaj i nie pieprz więcej: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10598 Skoro już się bawimy w "poprawiaj cudze błędy zamiast pisać na temat". Przykro tak wytykać ludziom błędy, kiedy samemu się popełnia inne. Od teraz ja będę walczył z plagą zaczynania zdania małą literą. @DOWN: Wzoruję się na naszym administratorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Skoro już się bawimy w "poprawiaj cudze błędy zamiast pisać na temat". Przykro tak wytykać ludziom błędy, kiedy samemu się popełnia inne. Od teraz ja będę walczył z plagą zaczynania zdania małą literą. a ja będę walczył z tą plagą od offtopu, dlatego pisz na temat zbóju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 tę ...k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 "tę plagą" dziwnie to brzmi :dots: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Potrzebuje konceptów co dodać do giercy 1- Graficzne elementy otoczenia 2- Nowych przeciwników (mogą to być mutanty tudzież roboty), z opisem jak ma wyglądać wraz z nazwą dla nich 3- Co byście chcieli by dodać do gry jak ktoś dużo pomoże dostanie się do credits woohoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 2. Cyckoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 @up lol, w topdown ciezko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Na loading będzie pasować ^^ Piramidy z okiem to przeszłość. DDziś in future liczą się cycki z oczami pervert mason :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 @up lol, w topdown ciezko bedzie Niech nie ma rąk i nóg i chodzi czołgając się na plecach. Problem załatwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Niech nie ma rąk i nóg i chodzi czołgając się na plecach. Problem załatwiony. ale jak bedzie atakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) Będzie atakować magią fetyszu kopyt bedzioma :P (Oj.. Żartuję ) Z resztą... To ma być zmutowane, nie? No... To jest ;x Czemu raport? :o Edytowane 9 Lipca 2011 przez Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Mogą strzelać radioaktywnym mlekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie mają sutków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Można dorysować, w końcu są zmutowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 No nie... Stracą wtedy oczy :P Chociaż.. Jakby dorysować gdzie indziej? Pod oczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Albo całe je naszpikować sutkami i niech robią za miny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a ja będę walczył z tą plagą od offtopu, dlatego pisz na temat zbóju. Kropka po końcu zdania, dyzinterpunkcyjniku jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Albo całe je naszpikować sutkami i niech robią za miny... O. Dobry pomysł. Tylko czy Law się ucieszy za takie posty w jego temacie ;x Law, nowy sprit od wujka Ignisa :* http://images49.fotosik.pl/948/199dcdfad24dcda6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 O. Dobry pomysł. Tylko czy Law się ucieszy za takie posty w jego temacie ;x Law, nowy sprit od wujka Ignisa :* bardziej to na jądra z kiła wyglada niz cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jądra obwisłe bardziej, chyba że ty masz skórę na jajach jak lateks :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ludzie, skończcie z tak obleśnym słownictwem na łamach forum, bo polecą bany. tym razem nie chce mi się powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Powtarzać? Oo To mój pierwszy raz ;) Z resztą on komentuje... :P Kto usunął moje cyckoczy :( Przecież tam nie ma nic niedozwolonego, brodawek sutkowych nie ma to jest legalne. :( No i.. Ja to z teledysku wyciąłem to musi być w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi