Fervi_ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witajcie! Jako, że nasz rocznik jest najlepszy - no i pisałem maturkę :D Chciałem się zapytać jak u was z nią? Osobiście myślę, że nie była super trudna, ale do łatwych nie należała, ofc. zdałem A jak wam poszła? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mój kuzyn zdawał w tym roku,mówił że było łatwo:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Podobno 25% osób nie zdało. Podobno z powodu matmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja jestem zadowolony ze swoich wyników, choć spodziewałem się 4% więcej z matmy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wszystkie podstawy na ponad 90%. Jedynie polski i mata rozszerzone mi nie poszły, bo lekko ponad 40%. Natomiast fizyka roz. 60%, a angielski i infa rozszerzone po nieco mniej niż 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 polski pisemny: 33% ustny 80% matma 60% Biologia rozszerzona 33% anglik pisemny 95% ustny 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 U Pierdro, prawie z biologii oblałeś :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mnie wkurzają humaniści narzekający kolejny rok że matma za trudna bo oni tacy słabi z logicznego myślenia. Ludzie, to wam się przyda chociażby na Prawie. Z drugiej strony nie lubię też ludzi którzy mają dobre wyniki z matmy a polskiego podstawowego nawet na te 75% nie potrafią napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Z drugiej strony nie lubię też ludzi którzy mają dobre wyniki z matmy a polskiego podstawowego nawet na te 75% nie potrafią napisać. U mnie znaczna większość miała poniżej 60% z polaka w tym ja. Wszyscy stracili na dziwnych tworach wierszowych czy "wspaniałych" lekturach i szczerze mało mnie to obchodzi czy im się wpasuje w jakiś pierd... klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 infa rozszerzona nieco mniej niż 90%. GEE-ZUS. Infa rozszerzona to przecież jakiś hardkor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Polskie, angielskie, matmy 89, 99, 80 Biologia: 78 Chemia: 65 Fizyka: 82 niefajnie bardzo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Język polski pisemny podstawowy 86% Język polski ustny 80% Język angielski pisemny podstawowy 84% Język angielski ustny podstawowy 65% Matematyka podstawowa 58% Spodziewałem się, że będzie gorzej :). Edit: wynik klasowy 17/29 (zdało/ilewklasie). Teraz tym się pochwalcie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 GEE-ZUS. Infa rozszerzona to przecież jakiś hardkor. az z ciekawosci zajrzalem tutaj: http://www.mmpoznan.pl/371611/2011/5/15/ma...e?category=news cheese-as...no nie przesadzaj, jestem w 2.gim i napisalebym to nawet na 60%, a to tylko dlatego, ze zawsze robie bzdetne bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 W tym roku była najprostsza matura z informatyki jak dotąd :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 m@rcixxx, żadnego rozszerzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Edit: wynik klasowy 17/29 (zdało/ilewklasie). Teraz tym się pochwalcie smile.gif. 31/31 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 m@rcixxx, żadnego rozszerzenia? Tam gdzie idę jest próg punktowy równy zero więc na nic by mi się nie przydała rozszerzona. A niech tylko ktoś napisze, że na socjologię idę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Albo jak można nie zdać podstaw, to chyba tylko w szczególnie skretyniałych technikach mechanicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 napiszę tylko pisemne podstawy: polski - 67% matematyka - 94% angielski - 98% fizyka - 36%(i tak dobrze jak na wiedze wyniesioną z gimnazjum) rozszerzenia: matematyka - 58% angielski - 74% w całej szkole 4 osoby nie zdały:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 w liceum, ktore graniczy z moim gimnazjum(granicy wlasciwie nie ma, to jeden budynek) nie zdala jedna osoba, 3 do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 pisemne: polski 80% angielski 100% matematyka 85% ustne: polski 100% angielski 95% Kiepsko ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Kiepsko ;( Gdzie się na studia wybierasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 @up - Na Harvard. W tym roku była najprostsza matura z informatyki jak dotąd :-) 31/31 ;-) Nie dyzmkuj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Z tego co pamiętam: - matematyka 68% - j.polski 64% - j.angielski 100% - j.angielski rozsz. 84% - informatyka chyba 66% nie jestem pewien :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 PODSTAWOWE: matematyka - 98% (a byłem pewny, że setka będzie) polski pisemny - 80% polski ustny - 50% angielski - 88% angielski ustny - 80% ROZSZERZONE: informatyka - 100% matematyka - 66% (wstyd, porażka i w ogóle żal, 4 piwa przegrałem, ale to jakie błędy zrobiłem to jest poezja. Pole całkowite zamiast bocznego, tangens zamiast sinusa itp. -_- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi