Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ludu! Po naradzie z moim głównym grafikiem postanowiłem założyć nowy temat, bo zaszły istotne zmiany a w tamtym temacie zrobiło się trochę spamu. Tytuł: Copyction Gatunek: wirtualny system operacyjny Opis: popatrz tutaj. Dodam, że posiada prostą przeglądarkę internetową. Autorzy: Programowanie: Bedziom & Seweryn55 (DRAKO) Fabuła: Bedziom Grafika: Seweryn55 (tutaj jako DRAKO) Muzyka: Windows, F.I.S.Z., Rob Westwood, CoD Sountrack Screeny: folder Muzyka nowy ekran startowy nowe info folder Programy Download 0.6 ~25mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 To ma jakiś głębszy sens egzystencjalny, czy po prostu robisz coś takiego z braku laku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Hahaha. Bardzo śmieszne. Miałem pomysł na program to go zacząłem robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ten seweryn krajewski tak się napracował, na rzecz tego kopytka, że aż mi go żal, że się marnuje marnując czas :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Oj weź się Law :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ten seweryn krajewski tak się napracował, na rzecz tego kopytka, że aż mi go żal, że się marnuje marnując czas :< Po pierwsze na nazwisko mam Piotrowski :jezor: a po drugie to i tak nie mam co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Bedziom, DRAKO - powiedzcie mi: Po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Przecie bedzik napisał że miał pomysł to robił. Tylko nie wiem czemu to publikował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Na co? Sam się zastanawiam. Zobaczyłem tego KomeX'a i pomyślałem "fajne, zrobię coś podobnego, bo niedużo tutaj takich projektów" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Parsknąłem śmiechem jak przeczytałem, że autor włożył w to wiele pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Your problem, honey. A ktoś może napisze coś o tym, jak się podobają zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zmiana grafiki się podoba. (a logo teamu ######ste) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wiem, Seweryn55 robi bardzo dobrą grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ciężko opisać coś, co można porównać do jeżdżenia resorakiem w prawdziwym samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ale panie policjancie - ja jadę rowerem, ale w samochodzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ech, te ikony folderów śmierdzą KDE :D Bendziom - zastanów się - może czas porzucić projekt? Jest praktycznie nieprzydatny (ściągasz, testujesz, kasujesz), Nawet Kacz De Klałn jest lepiej rozchwytywany ... Fervi PS. Dawno chyba nie było Kacz De Klałn na GMClan, co się dzieje Panowie?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dawno chyba nie było Kacz De Klałn na GMClan, co się dzieje Panowie?!?! Mogę zrobić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 What is this Kacz De Klauł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Gra z tutoriala "Your first game" z gm'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ciekawe czemu wszędzie w programie pisze "Smo" a w creditach go nie ma ;p - a twoje jest pomimo że nie ma go w programie ;p --- Wracając do gry: po rozpakowaniu wykryłem takowe błędy: -= - gry nie działają - pokazują błędy - za cholerę nie umiem włączyć stopera i nie działa ta jakaś ognista kuleczka ;p += - działa muzyka - nawet jakaś grafika Ocena: 3/10 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Uuuu.... Jak to : gry nie działają? ciekawe czemu wszędzie w programie pisze "Smo" a w creditach go nie ma ;p - a twoje jest pomimo że nie ma go w programie ;p zgadnij ;p za cholerę nie umiem włączyć stopera i nie działa ta jakaś ognista kuleczka ;p Bo trza kliknąć na ikonę. I nie na przezroczyste tło w ikonie tylko gdzieś, gdzie jest kolor. "Ognista kuleczka" to ikona przeglądarki. Jak klikniesz to otworzy się plik "/data/programs/fireworld/fireworld/exe" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja sie kurde nie dziwie że Iamthelaw, chciał odbić tego grafika :thumbsup: dość fajny styl ma koleś. W edicie powiem co jest dobre, a co złe. No prosze :) jednak cie nie skreśle.Jest przeglądarka, muza z COD'a, ogólnie całkiem przyjemnie się zrobiło, jak puściłem sobie tą tę muze i przepatrzyłem all. Przy starcie daj tak jak przy windowsie, a nie kwadracik taki, bo to głupio wygląda :thumbsup: Na zachęte 3+/5 - pomijając, że sam niewiesz zbytnio do czego mogłoby to służyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jaki kwadracik :o? Dzięki za ocenę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Grafika za****sta ale trzeba pamiętać że liczy się również wnętrze a tu jest pusto jak w głowie mojej siostry, przeglądarka powinna się uruchamiać w programie! to tak samo jakbyś zapakował firefox'a portable i odpalał go z przycisku w programie i grafika w przeglądarce nie pasuje do tego 'systemu operacyjnego'. Właściwie to zmieniłaś tylko grafikę dlatego na razie tego nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 A ile tam grafiki w tej przeglądarce? :P Program pusty - hmm... wersja 0.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Hmm.. to poco dajesz demo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To nie jest demo :lol: Demko to będzie 0.9 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja sie kurde nie dziwie że Iamthelaw, chciał odbić tego grafika :thumbsup: dość fajny styl ma koleś. Nie chciałem go odbić tylko zaproponowalem mu wspolprace, a bedzik się zbulwersował z lekka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jaki kwadracik :o ? Dzięki za ocenę ;) Taki kwadracik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To prostokąt i nazywa się menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi