Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 przedstawia Tytuł: CopyctionGatunek: symulator systemu operacyjnego / wirtualny system operacyjnyOpis: Pamiętacie turę Ligi24 pt. Symulatory? Tam był "KomeX", czyli "wirtualny system operacyjny". Robię coś w tym stylu. Piosenki i gry dodałem bez pytania autorów - to nie będzie komercyjne, a tych gier nie będzie w wersji ostatecznej.Autorzy:Programowanie: BedziomFabuła: BedziomGrafika: BedziomMuzyka: Yyy... Windows, Rob Westwood, F.I.S.Z. Screeny:ekran startowypulpit Download : v0.5 - 20,4mb PS. wiecie, że to ja, więc nie spodziewajcie się Linuxa, Maca albo Windowsa. Znacie mnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wygląda ciekawie, pierwszy raz widzę taki projekt na gmc, zaraz przetestuje i wrzucę ocenę. EDIT:Jeśli ma to być już ten "wirtualny system operacyjny" to gry powinny uruchamiać się w "nim",brak możliwości tworzenia folderów o plikach nie wspominając, brak zastosowanie ale masz plus za czerwoną sukienkę ogólna ocena to 3/5,bo niema za bardzo czego oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 hm fajnie fajnie, ale mam jedno ważne pytanie, na co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dzięki za pozytywne oceny :) Na co? Sam się zastanawiam. Zobaczyłem tego KomeX'a i pomyślałem "fajne, zrobię coś podobnego, bo niedużo tutaj takich projektów" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Już skasowane ;) Jest to zbędny - szit. Bardziej by się to przydało, gdyby było napisane w C++ dla ReactOS (oczywiście nie w tym stanie). Nakładki a'la Explorer z tego nie zrobisz, więc to tylko kolejny projekt do usunięcia 2=/10 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 hhmmm.... Wiem, że bajeczne to nie jest ;p Nie umiem robić dobrych gier/programów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 hhmmm.... Wiem, że bajeczne to nie jest ;p Nie umiem robić dobrych gier/programów :) A ile czasu na nie poświęcasz? 2h na jeden? Nic dziwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Na 1 dzień to prędzej koło 5-6h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ym, waht teh fck? 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Na 1 dzień to prędzej koło 5-6h :) Na jeden program/grę, nie na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Oj na to poszło o wiele więcej, więc się odstosunkuj :P Poza tym - pisałeś, że nie będziesz się udzielał w zapowiedziach. Wypad! @topic - prosiłbym o więcej ocen gry a mniej komentarzy na mój temat. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ocen gry? Ty to grą nazywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sorry, programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Sorry, programu. Programu? Ty to programem nazywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 tak. Jeszcze raz - proszę o więcej ocen programu, a mniej docinków pod moim adresem. Dziękuję. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Hiahahh ludzie podrabiają mojego komexa i powerxa YEA! niedługo będą mi płacić za prawa autorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Oj ludzie zlitujcie się :crying: Tak trudno po prostu ocenić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 już wystawiam rachunek... fakturka czy paragon? Pracuj, a mnie pobijesz! OCENIAM - 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Moe dużo mu nie brakuje wystarczy że doda przeglądarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A którąś z gier wstawię do programu i nie będzie siedziała w osobnym pliku ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zawsze możesz zrobić DLL który tworzy okno w oknie(chyba MDI). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A którąś z gier wstawię do programu i nie będzie siedziała w osobnym pliku ;p nie warto, tylko spowolni działanie całego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ale będzie mniej ważył :/ Nadaje się to (download 1448kb) na minigierkę do Copyction'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @Smog Nadal nie odpowiedziałeś na pytanie - na co to komu? EDIT: Smoku, które to już konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dzięki za pozytywne oceny Przecież nie dostałeś pozytywnych ocen... A program... no cóż, skomentowali już poprzednicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @up - A co to? hm fajnie fajnie, @Ferrari Na co? Sam się zastanawiam. Zobaczyłem tego KomeX'a i pomyślałem "fajne, zrobię coś podobnego, bo niedużo tutaj takich projektów" ;) A co Cię to obchodzi, które to konto? @ediepl Jeśli ma to być już ten "wirtualny system operacyjny" to gry powinny uruchamiać się w "nim",brak możliwości tworzenia folderów o plikach nie wspominając, brak zastosowanie Wiem, wiem. Jeszcze tego nie ma. Ale to wersja 0.5 będąca "dodatkiem" do zapowiedzi :/ -- Tak ogólnie to to jest tylko ZAPOWIEDŹ, a nie gotowy program, nawet nie jego demo - więc jeszcze nie przekreślajcie moich szans, pliiiiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Kpytko team -> Copyction. Bedziom chyba lubi kopytka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kpytko team -> Copyction. Bedziom chyba lubi kopytkaByć może to jakiś fetysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jakoś tak to wymyśliłem. Tak zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi