I am Lord Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zdecydowanie za łatwa! a widziałeś co się dzieje na 19 levelu? Z 40 żyć spadło mi do 15. edit: @NighterGhost Masz nowy błąd w kolizjach, jak podejdziesz do ściany z lewej strony i obrócisz się w prawo to postać utknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a widziałeś co się dzieje na 19 levelu? Z 40 żyć spadło mi do 15. Było tak nudne przez swoją łatwość i brak różnorodności przeciwników, że zrezygnowałem przy trzecim levelu ze statkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 pierwsi nowi przeciwnicy, niewrażliwi na kule pojawiają się po statku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jak tam prace? :) Edit:Gra dobra, nawet świetna ale postać się przycina i: albo wychodzę w minutę z zacięcia, albo nie wychodzę :(. 4\5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A tak z innej beczki - zamieszczam również utwór który stworzyłem w międzyczasie tworząc Ducker'a , gatunek to muzyka elektroniczna podchodzący pod trance / techtrance, kto nie lubi muzyki tego typu niech lepiej nie ściąga :) LINK MP3: https://gmclan.org/up7007_8_Nighter_Ghost__..._Nightmare.html Nikt się nie wypowiedział na ten temat więc ja rzucę kilka słówek. Techtrance to to nie jest :) ale przypomniał mi się . Próbowałeś zrobić extend ale zapomniałeś że każdy dźwięk wchodzi dopiero po 8 barach. Breakdown jest robiony na siłę :( potrzeba tam więcej emocji. Nie ma tam chyba żadnego pada. No dobra, rozumiem, to ma być 8 bitowy oldschool. Ogólnie jest :thumbsup: hmm... Chciałbyś udostępnić sample? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NighterGhost Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 O widzę ktoś, kto tworzy muzykę? Miło mi, nad udostępnieniem sampli musiałbym się zastanowić i nie wiem czy by Ci się spodobały, tworzę ogólnie mocniejsze uderzenia a sample mam strasznie "zryte" :) ten kawałeczek zaprezentowany na gmclanie jest tylko taką "szybką inwencją" :) Dodam tyle, że 70% dźwięków wymodulowanych jest w 3xOSC /FL :) Co do przycinek w grze - tak - tak jest ustawione, zacinka sekundowa jest w momencie kolizji z wrogiem lub wrogim pociskiem, jest to pusty obszar by umieścić tam animację utraty życia lub zderzenia z wrogiem. Pozdrawiam serdecznie Avi Vma @ Nighter Ghost :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 @up: im chodzi o to, że jak podejdziesz do ściany i zmienisz kierunek patrzenia to "wrastasz w ścianę" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NighterGhost Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witajcie, tak, teraz rozumiem, jest błąd w masce Duckera, muszę to poprawić, szczególnie uciążliwe w pionowych levelach. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Eee, no może być jak na pierwszą moją pierwsza jest okropna ale u ciebie jest plus bo robiłeś z kimś a ja sam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 może być? porównując do Twoich gier powinieneś powiedzieć: "ło ja pierdziu nie no gościu zrąbiłeś wyrąbczastą gierke, geniusz z Ciebie" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Taa, bez porównania do "Ball Odbij" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NighterGhost Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Do Piotrek1910 - to jednoosobowa produkcja drogi Kolego, nikt mnie nie wspomagał przy tworzeniu. Dwie ksywki pochodzą od tworzenia muzyki, wcześniej Avi Vma, dziś Nigher Ghost. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Bardzo fajna gierka :) Grafika pasuje do siebie ogólnie spoko się gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 ładna grafika typowa platformówka , aż przypominają mi się czasy pegazusa ... :) 4/5 widać że się napracowałeś i te intro jak dla mnie wymiata :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NighterGhost Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Panowie spokojnie - gra jest tworzona tylko przeze mnie i nie wiem czy to zaleta, czy wada ponieważ natłok pracy połączony z pisaniem tej gry powoduje zajęcie spoooorej ilości czasu jak i długi okres tworzenia. Zapewniam, że troszku ciągle ją usprawniam, jednak full wersja na pewno nie wyjdzie na przestrzeni przyszłego miesiąca, po prostu brak czasu. Jedno jest pewne - kiedyś na pewno wypuszczę full, w miarę możliwości najszybciej jak się da :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi