Xseon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 A więc tak.... Mam GG 10 działało bez zarzutu po auktulizacji także działało... Grałem sobie w FM 11 i dawałem urlop i uruchamiałem GG. FM 11 Ma ogromne przetwarzanie baz danych i strasznie komputer obbciaza i uruchamiałem sobie gg i pisałem. Po wyłączeniu Gry załonczyłem GG... a tu lipa.. nie działa W menadzeze uzadzen pisze ze ,, GG 10 ,, ma 50 procesow O_oo Wczesniej bodajże pisało ze 0 i pamiec MB ląduje sie powoli 16mb 17 mb i tak doszło do 800mb komputer troche zaczął lagowac niczym przy gta 4 .. Załonczyło sie GG i ku mojemu rozczarowaniu Ustawiajac status dostepny po 30min dalej sie ładowało wiec odinstalowałem zainstalowałem i wlanczam czekam 20-30min a tu ze błąd i zebym opisł i wysłał go do administracji czy coś takiego... O co chodzi dalzcego nie działa, skoro wczesniej bardzo długo mi służyło czy to przez gre??... Bardzo mi zależy na tym GG ponieważ są tam prezenty i wgl.. miałem zapisane nr... a w starym gg wiekszosci nr nie mam;/ p.s mam 2GB Ram... Prosze o pomoc i przepraszam za błędy ale mam dyslekcje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Aqq se sciag. Mozesz przeniesc sobie kontakty z gg (gdzies na stronie AQQ jest nawet przerabiarka archiwow z GG do AQQ) GG to syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Aqq se sciag. Mozesz przeniesc sobie kontakty z gg (gdzies na stronie AQQ jest nawet przerabiarka archiwow z GG do AQQ) GG to syf. :lubieto: gg to syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Potwierdzam, aqq lepsze. Sam się jakiś czas temu na to przerzuciłem i sobie chwale. Ogromny + jest taki, że jest dużo lżejsze, bez zbędnych pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 i co najważniejsze REKLAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 GG to najlepszy komunikator. Aqq jest do dupy. Nie wiem jakim trzeba być frajerem by z tego korzystać (AQQ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Trochę się zgadzam z IamTheLaw Testowałem AQQ i jakieś dzikie mi się wydało ;) Problem z tym, że GG10 nie jest zbyt dobre (chyba, że stuningowane), Reklamy i bardziej uniwersalny szit (z którego nie wszyscy korzystają). Osobiście preferuję Pidgina (pod Windowsem i Linux z GTK), Kopete (Linux z KDE4), Kadu (Windows i KDE4), GG Lite (Windows) No i warto wspomnieć o tlen.pl (komunikator) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Kurde, nie bede się na nic przerzucał.... Skupcie sie proszę na moim problemie bo to nie jest temat co jest Lepsze,.... Zostaje przy GG i i bardzo miz zależy na tym aby je mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 @iamthelaw, gg to najlepszy komunikator, tak samo jak nk to najlepszy portal społecznościowy, ie najlepsza przeglądarka, windows media player najlepszy odtwarzacz, notepad najlepszy edytor kodu a paint najlepszy program graficzny. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 KUR...!! Nie OFFTOpujce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Akurat do obsługi sieci GG, to oficjalny klient jest najlepszy. Jego jedyna wada, to straszne obciążanie zasobów komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 WTW. Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 up +1 Mialem gg. Twitter, nk, gry i chat w jednym. Jak mozna z tego korzystac to ja nie wiem. Mialem aqq. Tony wtyczek, do ktorych namawiaja cie znajomi zeby "nie bylo nudno". Jak mozna z tego korzystac to ja nie wiem. Mam wtw. Cud, miód, malina. Jak mozna z tego nie korzystac to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 @up W aqq tez masz polaczenie z fejsbukiem, twitterem i blipem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ale nie jest to tak nachalne jak w gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 +1 Wtw the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 JPRDL... Kurde no sory ale co to ma być...? Chciałem otrzymać od was pomoc a wy piszecie co jest lepsze... Zrobie sobie nowy temat GG czy Tibia wybor życia.. a teraz prosze skupcie sie na tym TEMACIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Eksportowałeś listę kontaktów? Bo jeśli tak, to możliwe, że masz listę w folderze z gg. Jeśli tak, to przerzuć się na coś innego i tam wklej numery z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kurde, ale nie da się nic z tym zrobić?? zależy mi na GG 10.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dziwię Ci się z całego serca. GG 10 to najgorsza wersja gg. 100% bardziej wolę GG 6 bez archiwum, w końcu mogę skopiować rozmowę i zapisać w notatniku. :P A powiedz, co utrzymuje Cię przy niej, bo nie wiem czy sens jest przy niej zostawać bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Noo opisy graficzne, prezenty itp.. ale chodzi o to ze dlamnie jest ono ######ste.... najlepiej mi sie na nim pisało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Post do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Xsenon to forum nie jest do rozwiązywania twoich problemów. VALHALLA TO NIE OFICJALNA POMOC TECHNICZNA. Jak ktoś będzie miał dobry humor to ci pomorze jak nie to nie. Nie masz prawa rozkazywać w tym dziale. Bo VALHALLA jest miejscem do off-topu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak ktoś będzie miał dobry humor to ci pomorze jak nie to nie O ja też Pomorze! Może się spotkamy pogadać czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi