Japanstache Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W przyszłości będę mógł z wami zagrać, parę lat grałem w szachy, ale co tam ;D Fervi Przerzuciłeś się jakiś linuxowy odpowiednik szachów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przerzuciłeś się jakiś linuxowy odpowiednik szachów? Oczywiście, na openchess.com; Nie będę używał klienta dla komunistycznego Windowsa! Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pamiętam jak ze 2 lata temu zorganizowałem turniej. Jakieś 8 osób się chyba zgłosiło, a później się kurde im nie chciało ustawiać ze sobą i turniej padł... Ja chętnie jakąś partyjkę zagram dziś wieczorem. Ale dawno kurde nie grałem. Swego czasu pamiętam z Woockiem sporo pogrywałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wciąż czekam na rezultaty od innych :P. Jakby co - można mnie dorwać na live chess ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mentalek (1200) turniej 1/2 0 29 hours Waiting... 4tk (911) turniej 1/2 1 45 hours Waiting... chyba sobie odpuścili xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zagra ktoś teraz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No, panowie, nikt nie przyjmuje rękawicy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi