Markar Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Siemka. Chciałem spytać czy ktoś z was gra w "papierową" wersję D&D przez neta(poprzez OpenRpg, albo RPGTools), ja zaczynam powoli coś tam czytać podstawowe podręczniki. Fajnie było by rozegrać gmclanową sesję/kampanię przez neta. PS [ironia]Sorka jeśli temat już był, ale czytanie boli.[/ironia] PS 2 Znacie jakieś aktywne fora o grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zagraj sobie w realu, przez neta granie w rpga ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja tam bardzo chętnie tylko z jakimś innym systemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Też chętnie sobie zagram, dawno nie miałem do czynienia z rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zagrałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Miło widzieć że są ludzie którzy by zagrali. To tak, trzeba określić mistrza gry i program w którym byśmy grali. Karty postaci moglibyśmy robić w darmowym programie PcProfiler - liczy sam wiele rzeczy i jest wygodny w obsłudze. Kto zgłasza się na MG(ja nie mam praktycznie żadnego doświadczenia, nawet jako gracz)? PS Karty można było by też robić od razu w programie typu OpenRpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zdajesz sobie chociaz sprawe, ile moze trwac jedna sesja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zdajesz sobie chociaz sprawe, ile moze trwac jedna sesja? Wszystko zależy od graczy przecież. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dungeons & Dragons? Ja to po prostu kocham! Fajnie by było jakbyśmy zrobili sesję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 @Ignis: ja też kocham tą grę(chociaż nie grałem) i nawet dzisiaj mi się ona śniła(xD), ale mechaniki za bardzo nie znam i nie ma chętnych na MG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja zawsze lubilem byc MG, ale jakos po sieci dziwnie nie wyobrazam sobie chyba ze sa na to jakies supertajne sposoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 http://forum.polter.pl/jak-grac-w-sesje-fo...we-vt60387.html Kto nie rozumie, radzę poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 A może by tak jakąś roboticę czy coś mniej oklepanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Znacie taki akronim - "PBF"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Niestety znam. Jeżeli to ma wyglądać jak resztą 'Naruto PBF' czy inne Vampireknight to dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Też jakoś sobie tego nie wyobrażam. A szkoda bo w normalny sposób nie mam możliwości zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 @Markar jakby udało ci się coś zorganizować to pisz PW. Sporo sesji przeżyłem, niestety większość erotyczne i żadna nie opierała się na mechanice. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 większość erotyczne Haha, dobry pomysł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 jak taka tematyka będzie to ja się piszę na to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 zboczuchy male ;) tez moglbym zagrac, fajnie by bylo. Moi kompani do dzikich pol powyjezdzali, a ja biedny sam w Suwalkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja tam wole Warhammer'a i polecam go wszystkim którzy nie grali a lubią tego typu gry. (w D&D co prawda nie miałem okazji zagrać ale całkiem sporo wiem na jego temat - kiedyś przeczytałem podręcznik jak mieliśmy grać nawet postać zrobiłem ale niestety mistrz gry nie dotarł ;p ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Taak, oczywiscie WH ma duzo wspolnego z D&D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 A nie ma? Chyba że to nie była ironia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie no. Jakby to miał być jakiś dobry PBF to czemu nie. Ale to już nie ma tych uczuć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi