Alternative Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Niedawno wypadł mi telefon z kieszeni nie pytajcie w jakich okolicznościach, no i rano znalazłem z rosą za ekranem, wyłączony, no to baterie wyciągnąłem i karte, położyłem żeby się suszył. Po 3 dniach włączyłem, tzn wystarczy że baterie włożyłem i się sam od razu włączył nigdy tak nie było, no i wszystko dalej normalnie ekran startowy, wpisywanie pinu i zonk. Przycisk 7, 1, OK, joystick w 3 strony, przycisk cofnięcia i chyba to wszystko nie działają. Przez to pinu nie mogę wpisać bo akurat się na 71 zaczyna. Ale dziwi mnie to, że joystickiem w prawo i lewo np się poruszać nie mogę po wpisanych liczbach w PINie, ale jak klikne w lewo albo w prawo joystick to kursor (ten wskaźnik pozycji w tekście) zamiast migać nagle się "zamraża" czyli jakaś reakcja jednak jest. wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Cool story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Zostań furfagiem. Będziesz na łonie natury. Tam wystarczy krzyczeć jak idiota aż drugi Cie usłyszy. To zupełnie darmowe, więc na co komu telefon do krzyczenia na odległość? Nawet nie zadałeś pytania więc chyba chciałeś się wyżalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Yhm, być może vader ;D Wszyscy znamy przyczynę ... ech, ten Windows ... Próbowałeś w jakiś sposób przeczyścić guziki, wysuszyć, cokolwiek? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zrób mu formata i zainstaluj na nim linuksa, tylko nie zapomnij o skompilowaniu jądra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Koniecznie z Wine. Ja nic z tego bełkotu nie zrozumiałem, osiągnąłem limit brakującej kropki po 30 wyrazach i nie czytałem dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Nawet nie zadałeś pytania wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 nie zapomnij o skompilowaniu jądra. Niekoniecznie, jądro teraz jest podobno modułowe (ładuje sterowniki jak potrzebuje) Yhm, a sam aparat próbowałeś wysuszyć? Bo może coś w nim zostało Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 @Muuuuczek567 Nie dał pytajnika, kurczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Wydawało mi się, że do tego zwrotu nie potrzeba pytajnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi